субота, 26 липня 2008 11:12

Як виглядає Вікторія Бекхем без макіяжа (ФОТО)

Вікторію Бекхем практично неможливо зустріти без макіяжа на публіці. Через це співачка і дружина знаменитого футболіста нещодавно навіть потрапила в хроніки подій: вона відмовилася залишати аварійний літак тільки тому, що вже встигла переодягнутися в піжаму і змити косметику.

У одному з інтерв"ю гламурна красуня розповіла, що природа не нагородила її особливою красою і їй доводиться немало часу проводити перед дзеркалом, щоб виглядати добре, повідомляють "Дни.ru".

Але іноді і Вікторія Бекхем дозволяє собі не користуватися спецзасобами з підтримки іміджу. Минулі вихідні співачка провела разом зі своєю мамою Джекі та сином Ромео в одному з готелів Лос-Анджелеса.

Звичні підбори вона змінила на сланці, не возилася із зачіскою і не наносила макіяж. У такому вигляді солістку "SpiceGirls" і застали папараці. Фото негайно потрапили на сторінки газет, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядає Вікторія Бекхем без макіяжа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі