понеділок, 16 березня 2020 18:11

"Як умру, то поховайте": Бабкін заспівав Шевченка

"Як умру, то поховайте": Бабкін заспівав Шевченка
На запитання ведучої, як трансформувати коронавірусну паніку у щось позитивне, музикант порадив прокачувати себе: займатися йогою і дихальними практиками, загартовуватися, бігати, качати прес, їздити на велосипеді Фото: instagram.com/babkin_official/

9 березня нагороджували переможців Національної премії імені Тараса Шевченка. У Національній опері України відбувся фінальний концерт, присвячений події. Пісню на слова Тараса Шевченка "Якби зустрілися ми знову" виконав співак і актор 41-річний Сергій Бабкін.

Запис трансляції свого виступу на концерті Бабкін опублікував у Іnstagram.

Багатьох вразило виконання поезії класика під гітару і сам музичний інструмент виконавця. Він оздоблений живописним малюнком, на якому, вірогідно, зображений один із українських пейзажів.

"Просто якась магія! Геніальний поет + чудовий музикант - тандем для душі! Браво!", "Мурашки по шкірі, які актуальні слова, а музика просто пронизує, дуже-дуже красиво", "Бомба! Це щось таке для душі!", "Обожнюю. Пісня дуже глибока. Спасибі величезне за Вашу працю і талант!", "Потужно", "Чудово! Дякуємо за таке Творіння!", "Браво! Дуже проникливо!", "Люблю! Як душевно! Як пронизливо! Талант!", - написали фанати.

Після виступу на Шевченківській премії-2020 співак у інтерв'ю програмі "Світське життя" на прохання Катерини Осадчої виконав ще й реггі-варіант легендарного "Заповіту" Шевченка. Вийшло дуже сучасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Сергія Бабкіна в реанімації: дружина поділилася невтішними подробицями

На запитання ведучої, як трансформувати коронавірусну паніку у щось позитивне, музикант порадив прокачувати себе: займатися йогою і дихальними практиками, загартовуватися, бігати, качати прес, їздити на велосипеді.

Фіналісти Шевченківської премії в номінації "Музика" викликали обурення серед академічних музикантів. На нагороду не претендує жоден із їхніх колег.

Зараз ви читаєте новину «"Як умру, то поховайте": Бабкін заспівав Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі