четвер, 07 січня 2021 23:46

Як святкували Різдво українські зірки

Як святкували Різдво  українські зірки
Світлана Тарабарова відзначила Різдво в сімейному колі. ФОТО: Instagram.com

7 січня українці відзначають православне Різдво. Більшість зустрічають це свято у сімейному колі. Не виняток і українські зірки.

До прикладу, співачка Ірина Федишин приїхала на Різдво до своєї бабусі в Тернопільську область. Жінки разом накривали на стіл, про що свідчить відео на сторінці Федишин в Instagram.

Виконавиця Світлана Тарабарова також відзначила цей день у сімейному колі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була радість - принести додому пакет цукерок". Танцюристка згадала, як колядувала в дитинстві

"Святий вечір. Святкуємо у сімейному колі вдома, з бабусями і дідусем відеозв'язком. З Різдвом нас всіх! Щастя у кожен дім," - привітала Тарабарова своїх підписників в Instagram.

Реперка Аlyona Аlyona звернулася до фанатів з чуттєвим привітанням:

"З Різдвом Христовим! Вас щиро вітає вся моя родина і хоче нагадати, що Різдвяні свята – це про сімейні традиції, це можливість навідати далеких рідних і приділити увагу сім'ї. Запашна кутя, стрічання першої зорі, колядники – ця атмосфера закарбована в серці кожного з нас. Не проміняю сімейний затишок ні на що. І своїх дітей буду вчити, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а от Різдво – вдома. Ціную традиції, поважаю звичаї, прислухаюся до слів пращурів. Вірю в Бога."

Переможниця "Танців з зірками 2018" Ілона Гвоздьова поділилася дитячими спогадами та розповіла, як колядувала. Вона обожнює новорічно-різдвяні свята, адже для зірки це привід побути вдома з дітьми та чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Як святкували Різдво українські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі