понеділок, 17 лютого 2020 01:56

Як пройшов 5-й ефір "Голосу країни 2020"

Як пройшов 5-й ефір "Голосу країни 2020"
Відбувся п'ятий ефір 10 сезону. Фото: Люкс ФМ

Відбувся п'ятий ефір 10 сезону вокального проєкту "Голос країни".

На черговому етапі "сліпих прослуховувань" найбільше вразив 25-річний вокаліст Андрій Подкалюк, який розвернув усі тренерські крісла. Він виконав пісню Сема Сміта Dancing With A Stranger. Хлопець вже брав участь у четвертому сезону шоу і у команді Ані Лорак дійшов до етапу "нокаутів".

Зараз працює в ресторані, щоб прокормити себе та свою сім'ю. Подкалюк обрав команду Monatikа.

Несподіванкою ефіру став виступ відомої ведучої та співачки Олі Цибульської. Вона взяла участь у проекті заради свого сина Нестора. Цибульська заспівала пісню "Чекаю. Цьом". І хоча своїм виступом розгорнула до себе всіх тренерів, окрім Дана Балана, участь у шоу далі вирішила не брати.

Серед учасників також був 27-річний програміст з Києва Максим Перепелиця.

Хлопець вперше виступав на сцені. На його голос розвернулися Monatik та Потапа з Настею Каменських. Для прослуховувань він обрав хіт Біллі Айліш Bad guy та обрав команду Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим закінчився 4-й випуск шоу "Голос країни 2020"

Також вразила тренерів своїм виступом 17-річна грузинка Маріам Жорданія, яка емоційно переспівала пісню британської співачки Дасті Спрінгфілд Son of a Preacher Man.

А от 21-річна Тоня Сова неабияк розчулила тренерів. Дівчина, яку друзі називають українською Біллі Айліш, раніше страждала на анорексією. При зрості 159 см вона важила 32 кілограми.

На проєкті дівчина проникливо заспівала пісню Ріанни Stay та розвернула до себе крісло MONATIK і відповідно потрапила у його команду.

Своїм виступом також запам'яталася зірка серіалу "Школа", 20-річна Марія Кондратенко. Для сліпих прослуховувань дівчина обрала хіт Біллі Айліш All good girls go to hell, але зі своїм аранжуванням пісні, яке сподобалося команді Потапа та Насті Каменських.

Хто першим із тренерів складе свою команду, стане відомо вже наступної неділі, 23 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Як пройшов 5-й ефір "Голосу країни 2020"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі