четвер, 13 листопада 2008 11:52

Як охоронці рятували Бреда Пітта (ФОТО)

 
Бред Пітт, виявляється, на початку тижня пережив неприємний інцидент. Пітт приїхав до Лос Анжелеса представляти свій новий фільм "Загадкова справа Бенджаміна Баттона", виходив з кінотеатру під прицілом фотокамер і раптово був заламаний власним охоронцем. Пітта грубо схопили за руки і кудись поволочили - ніхто так і не зрозумів, що взагалі сталося.

Природно, у преси виникли питання: наскільки був правий найнятий охоронець, поводячись так з актором? "Адже Бред ніби не заперечував проти того, щоб його фотографували, - діляться враженнями очевидці. - Навпаки, він посміхався і був задоволений. Коли охорона спробувала виштовхати фотографів з кінотеатру, один з них раптово дуже грубо схопив Пітта за руку".

Проте сам постраждалий встав на захист грубого охоронця. "Папарацци того дня були дещо агресивніші, ніж зазвичай, - заявив Пітт журналу People. - Вони прорвалися крізь огорожу сек"юріті та потрапили в приватну зону. Але в цілому це був ще один звичайний день з мого життя".

Зараз ви читаєте новину «Як охоронці рятували Бреда Пітта (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі