четвер, 24 квітня 2008 11:23

Як Кіркоров з Рудковською мирився (ФОТО)

На дні народження Першої Музичної Асамблеї сварка між Яною Рудковською і Філіпом Кіркоровим - двома титанами, відомими своїми важкими вдачами і різкими висловами, - підійшла до логічного фіналу. На жаль багатьох недоброзичливців вітчизняної попси, жертв не було.

Навпаки, продюсери помирилися. Причому ініціатором примирення став Філіп Бедросовіч. Коли він кинувся обіймати Яну, з боку здавалося, що велетень задушить нещасну. Але за задумом Кіркорова це були ніжні дружні обійми.

Сварка між ними розгорілася через "Євробачення". Номери Ані Лорак і Діми Білана ставить одна грецька команда на чолі з режисером Фокасом Евангеліносом. Якщо грек комусь допомагає, значить, цей хтось просто приречений на успіх. Так було з переможницею "Євробачення 2005" Оленою Папарізу, та й балерина з роялю - ідея Фокаса. Ось і билися продюсери за талановитого режисера, який, до речі, готовий працювати і на два фронти, але цар всієї попси був проти, повідомляє Сплетник.

Зараз ви читаєте новину «Як Кіркоров з Рудковською мирився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі