середа, 14 травня 2008 17:08

Як Емі Уайнхаус знущалася зі свого друга (ФОТО)
5

Британська фрік-діва поводиться зі своїми друзями по-свинськи.

Минулої ночі Емі Уайнхаус (AmyWinehouse) та її друг музикант Крістіан Марр (KristianMarr) добре провели ніч. Парочка приїхала додому до Емі після розваг в одному з нічних клубів Лондона.

Крістіан напився так сильно, що взагалі не тримався на ногах. Емі навіть не спробувала затягнути музиканта в будинок і залишила його валятися під дверима, як нікчемну брудну тварину.

Крістіан поспав декілька годин, але адекватності це йому не додало: музикант почав чогось ломитися в гараж співачки. У результаті йому все-таки вдалося відкрити двері та зайти туди. У приміщенні з машинами музикант знову улігся спати.

Але виспатися йому не вдалося: звідкись з"явилися темношкірі жінки-поліцейські та заарештували бідного п"яного хлопця, хоч той і навідріз відмовлявся покидати свій притулок, називаючи гараж своїм будинком. Крістіан нічого не розумів, посміхався і взагалі був схожий на молодого бомжа, повідомляє Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Як Емі Уайнхаус знущалася зі свого друга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі