понеділок, 07 квітня 2008 08:29

Як Басков станцював на столі у Лазарєва (ФОТО)

Пишне святкування примирило колишніх колег, що давно ігнорували один одного, по колективу Smash!

Влад Топалов зізнався Сергію, що він як і раніше вважає його другом і дуже любить.

Серед гостей ювілейного вечора Лазарева почався справжній переполох, коли Топалов, якого, ніхто не чекав побачити, раптом прибув привітати ювіляра.

- Залишайся завжди таким, яким ти є, люблю тебе. Твій пельмень! - так привітав Влад Топалов Сергія, написавши побажання на величезному портреті іменинника.

Друг Сергія Олексій Воробйов поздоровляв його піснями, спеціально написаними до дня його народження, виконуючи їх під гармонь.

Один з жартів екс-претендента на участь в "Євробаченні" спровокував Баскова на подвиги.

- Хто не кричить - той фанат Бориса Моїсеєва, - прокричав в мікрофон Олексій, підбурюючи публіку. Микола не розгубився і тут же заступився за колегу.

- А Борю не кривдь, - вискочивши на сцену, вимовив співак голосом Мойсеєва. - Борис, до речі, не доїхав, тому що був на ювілеї Рєзніка. Його понесли звідти! І взагалі, не можна ніколи ображати колег по цеху. Я розумію, якби ти сказав: "Хто не кричить - той Кіркоров!" - завершив свою полум"яну промову Микола.

Гості прийняли останню заяву співака дружним сміхом. Ні для кого не секрет, що двоє артистів давно не ладнають один з одним. Схвальний гул в залі надихнув Баскова, і його вже було не зупинити.

Коля цього вечора був явно в ударі. Він кружляв в танці то Саті Казанову, то. бабусю іменинника.

- Я теж хочу бути вашим внуком, - жартував Микола, перериваючи свою знамениту "Шарманку".

Розсовуючи салати і пляшки, співак забрався на стіл, за яким мирно їли гості.

- Сьогодні Баскова подали у вигляді останнього гарячого блюда, - балагурив співак. - Разом з Анітою Цой (співачка в цей час якраз вирішила скласти компанію танцюючому на столі колезі). І Лазарєв з нами! - іменинник теж приєднався до "настільної" веселості.

Прагнучи не потрапити ногами в салати, трійця з гідністю дотанцьовувала під останні звуки "Шарманки", немов це був не стіл, а кращий танцпол світу.

Неабияк веселі "татушки" Юля і Олена, тримаючись за ручки, як в старі добрі часи, активно і відверто спілкувалися з гостями, що не зовсім подобалося женихові Волкової Парвізу. Молодий тато періодично губив свою громадянську дружину.

- Я подарував Сергію новий хіт, називається він Lazer Boy, - поділився з "Z" репер Тіматі.

- А я подарував подарунок з сенсом і із значенням, Сергій як драматичний актор починав з Шекспіра. Тому я презентував іменинникові том Шекспіра вагою кілограмів двадцять! - поділився з "Z" відомий артист Юхим Шифрін.

Але найнесподіванішим став подарунок, піднесений в урочистій обстановці від Міністерства культури.

- Наказ від 2 квітня 2008 року, - урочисто зачитала з сцени помічниця міністра культури Олександра Соколова. - "про оголошення подяки міністра культури за плідну творчу працю і внесок в розвиток співецького мистецтва Лазарєву Сергію В"ячеславовичу, співакові і артистові..."

Під оплески Сергій гордо продемонстрував поміщений в рамку наказ.

- Далі тільки "народний" і "заслужений", - продовжила представник міністерства. - Я тобі це теж обіцяю. Напевно, до наступного ювілею! "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Як Басков станцював на столі у Лазарєва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі