пʼятниця, 20 лютого 2009 12:46

Як Ассія Ахат з коханцем відпочивала у Парижі (ФОТО)

Співачка Ассія Ахат на День закоханих змоталася у Париж. В результаті подружка Ірини Білик та Олі Горбачової, Ася отримала масу задоволення та втомленість. То жіночка "запалювала" на французькій гей-дискотеці, то її сну перешкоджав коханець.

Між іншим, саме довкола особи коханця Ассії Ахат і закручено інтригу. Так, піар-служба співачки спробувала заінтригувати повідомленням, що артистка нібито має якогось мужчину. Підтекст - мужчину на стороні, тобто не законного чоловіка.

Власне, у це віриться дуже і дуже слабко, адже навряд Ася проміняла б свого чоловіка, "фуршетного магната" на якогось романтичного героя-коханця.

Але тим не менш - поїздка до Парижу таки відбулася, а Ахат сподобалося мутити воду.

"Я не хочу казати - їздила я у місто кохання з кимось або ж... до когось... Скажу одне - вдалося вперше за останній час провести казкові вихідні з коханою людиною. Це просто незабутньо...", - коментуючи свою поїздку, ходила околицями Ассія.

Єдине, що скрипачка стверджує, що на День святого Валентина коханий подарував їй улюблені ювелірні прикраси. А свято закоханих парочка відзначила у ресторані французької кухні.

Після цього коханці вирішили попрямувати на Єлисейські поля. А там парочка до ранку "відсмалювала" на дискотеці "Queen" для людей нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Крім того, Ассія Ахат та її бойфренд (чи то пак законний чоловік?) побувала на відкритті виставки одного з найдорожчих фотохудожників світу Девіда Ля Шапель. Нагадаємо, Ля Шапель прославився завдяки знімками зірок шоу-бізнесу. Також заїхали закохані на виставку картин Пабло Пікассо.

А на додаток, Ассія Ахат вважала за необхідне повідомити пресі, що провела незабутню ніч у готелі. Її коханий так і не дав заснути співачці до ранку.

За матеріалами ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Як Ассія Ахат з коханцем відпочивала у Парижі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі