пʼятниця, 22 жовтня 2021 12:04

Ахтем Сеітаблаєв шокував новиною про розлучення
5

Актор і режисер кримськотатарського походження 48-річний Ахтем Сеітаблаєв приголомшив шанувальників новиною. Повідомив, що розлучається із продюсеркою 53-річною Іванною Дядурою, з якою був у шлюбі з 2013 року.

Причину такого рішення Сеітаблаєв не назвав. Додав в інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях", що іноді між закоханими "закінчуються почуття".

"Це доволі емоційний і непростий момент в житті кожної людини. Особливо, коли до цього мають стосунок діти. Ніколи не можеш бути готовим до того, що закінчуються почуття. Я сподіваюся, ми залишимося добрими друзями. І так само триматимемо в полі зору одне одного та у разі потреби допомагати. Ми з Іванною зробили багато, починаючи з телевізійних фільмів і закінчуючи "Хайтармою" і "Кіборгами". Співпраця теж додала до ситуації важелів", - сказав режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не жили разом рік і ходили на сімейну терапію: хто із зірок переживав кризи шлюбу

Актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв приголомшив шанувальників новиною про розлучення
Фото: instagram.com/seitablaiev
Актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв приголомшив шанувальників новиною про розлучення
Пара була разом майже 10 років, вісім з яких у шлюбі, та має спільну доньку Софію
Сеітаблаєв розлучається з дружиною-продюсером Іванною Дядурою
Сеітаблаєв розлучається з дружиною-продюсером Іванною Дядурою

Деталями особистого життя актор не ділиться. Сеітаблаєв одружився з Дядюрою 2013-го. Вона стала його другою дружиною. Пара була разом майже 10 років, вісім із яких у шлюбі. Є спільна донька Софія.

Про першу кохану режисера відомо лише, що вона народила трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Ахтем Сеітаблаєв шокував новиною про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі