четвер, 10 березня 2011 10:40

Ахметов привіз застудженому Крутому відвар шипшини

Ахметов привіз застудженому Крутому відвар шипшини

У ніч проти середи відомий російський композитор і продюсер 56-річний Ігор Крутой був госпіталізований в донецьку клінічну лікарню ім. Калініна.

За словами керівника комітету ВР з питань охорони здоров'я, головного лікаря і гендиректора клініки, народного депутата Тетяни Бахтєєвої, Крутой приїхав на матч "Шахтар" - "Рома" вже хворим.

"Ігор Якович вилітав з Москви до Донецька на матч "Шахтар" - "Рома", будучи хворим. У нього була висока температура. Незважаючи на це, він подивився весь матч на стадіоні, де температура повітря була мінус 10 градусів. Матч закінчився близько опівночі, а годині о другій ночі він подзвонив мені особисто на мобільний і попросив допомоги. Ми в терміновому порядку його госпіталізували. Діагноз - ГРЗ", - розповіла вона газеті "Сегодня".

Коли Крутого привезли до лікарні, у нього була температура більше 38 градусів. "Ми прописали йому антибіотики, поставили крапельницю", - говорить Бахтєєва. У середу він перебував в клініці під спостереженням лікарів.

"Лікарям вдалося збити температуру до 36,5. Вже у четвер Ігор Якович планує полетіти в Москву і там продовжити лікування", - сказала Бахтєєва.

За її словами, свого друга відвідав і президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, який приніс відвар шипшини.

В останній раз Крутой лежав у лікарні в 2001 році в Нью-Йорку, де йому оперували підшлункову залозу.

Нагадаємо, 8 березня донецький "Шахтар" впевнено переміг італійську "Рому" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із рахунком 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов привіз застудженому Крутому відвар шипшини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі