четвер, 26 червня 2008 11:15

Адвокат Пола МакКартні займеться розлученням Мадонни

Адвокат Пола МакКартні займеться розлученням Мадонни

Американська співачка Мадонна найняла адвоката з розлучень, який раніше захищав інтереси Пола МакКартні в його шлюборозлучному процесі з Хізер Міллс. Тепер Фіона Шеклтон представлятиме Мадонну в шлюборозлучному процесі з Гаєм Річі.

Один із друзів співачки стверджує, що Шеклтон - природний вибір для Мадонни, яка, за його словами, "вважає за краще все найкраще - у всіх сферах. Фіона Шеклтон, на її думку - кращий адвокат з розлучень".

Крім Пола МакКартні, Шеклтон представляла інтереси принца Чарльза в розлученні з принцесою Діаною.

Відзначимо, що чутки про те, що Мадонна збирається розлучитися з Гаєм Річі в листопаді, після закінчення світового концертного туру, з"явилися зовсім нещодавно.

Мадонна вийшла заміж помилково. Так говорить сама співачка в документальному фільмі MTV. "Мій чоловік виявився зовсім не тим, ким я його собі уявила, - додає зірка. - Я хочу, щоб все скоріше закінчилося".

Ситуація з розлученням ускладнюється тим, що Мадонна і Гай не уклали шлюбний договір коли одружувалися. Очевидно, саме тому співачка поспішила звернутися до послуг дорогого адвоката, щоб захистити своє майно від потенційних домагань Річі, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Пола МакКартні займеться розлученням Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі