вівторок, 17 серпня 2010 17:32

Абрамович порадив Земфірі купити нерухомість в Лондоні

Абрамович порадив Земфірі купити нерухомість в Лондоні

Днями в одному з рієлторських агентств в Лондоні в районі знаменитої вулиці Пікаділлі була помічена Земфіра Рамазанова.

Співачка вирішила обзавестися закордонною нерухомістю за порадою свого покровителя Романа Абрамовича. Останній раз вони бачилися в Ризі на фестивалі "Нова хвиля", де виступала Земфіра. Роман Абрамович прилетів в Юрмалу на день народження композитора Ігоря Крутого і затримався на деякий час.

Вимоги співачки до нової житлоплощі в Англії досить скромні: вона повинна бути просторою, світлою і комфортною. Вулиця Пікаділлі, вочевидь, була вибрана невипадково. Вона є центром творчого життя англійської столиці.

Проте відзначити новосілля найближчим часом Рамазановій навряд чи вдасться. Зараз її думки поглинені підготовкою гастрольного туру, після якого вона планує приступити до запису альбому.

"Перебуваю в оптимістичному настрої щодо майбутніх концертів. Хвилююся, все-таки велика перерва. Тільки ось що, у мене ніяк не виходить займатися двома речами одночасно ретельно, - поділилася виконавиця з читачами свого блогу. - Тому, спочатку - концертна програма, після - альбом. Хоча, звичайно, я захоплена новими піснями, але вимушена чекати осені, щоб відновити роботу над альбомом. І останнє: не оцінюйте мене, будь ласка, це не те, що мені зараз потрібно, і ніколи не було потрібно, але зараз особливо. Я-то думаю, що ділюся з вами чимось особливим".

Нагадаємо, в червні цього року рідний брат співачки Земфіри 43-річний Раміль Рамазанов потонув під час занять дайвінгом в Башкирії. Відпочиваючи з сім'єю, чоловік зайшов у воду і не зміг вибратися.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Абрамович порадив Земфірі купити нерухомість в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі