середа, 13 жовтня 2021 15:36

"Я обирала сім'ю" - дружина актора Войтенка розкрила, чому не живе з чоловіком
5

Акторка Валентина Войтенко висловила думку щодо хайпу навколо її з чоловіком Костянтином Войтенком шлюбу. Дружина учасника проєкту "Танці з зірками" публічно попросила сценаристів, продюсерів шоу і чоловіка не втягувати її в шоу.

Танцюристка відверто поділилася в Instagram, що подружжя на межі розлучення уже тривалий час.

"Мене злить і дратує, що про мене брешуть у прайм-тайм на національному телебаченні - сценаристи, продюсери шоу і чоловік. Мене злить, що я брешу вам уже пів року. Я просила Костю не вплутувати мене в його участь у шоу. На жаль, це не допомогло", - розповіла вона.

Войтенко зауважила, що вона не конфліктує з чоловіком через те, що не бере участі в танцювальному проєкті.

Акторка Валентина Войтенко розкрила, чому не живе з чоловіком Костянтином Войтенком
Фото: instagram.com/valentina_voitenko
Акторка Валентина Войтенко розкрила, чому не живе з чоловіком Костянтином Войтенком
Подружжя виховує доньку Емілію, яка народилася в грудні 2016 року
Подружжя виховує доньку Емілію, яка народилася в грудні 2016 року
Акторка Валентина Войтенко розкрила, чому не живе з чоловіком Костянтином Войтенком

"І мені не подобається, що ця історія тягнеться до якогось возз'єднання в прямому ефірі. Відчуття, ніби я маю підігрувати в тому, що придумали й вирішили за мене, і в чому я підігрувати не обіцяла. Якби я конкурувала з Костею, я б давно наполягла на постійній няні, помчала б на кастинги та ставила б у пріоритет кар'єру. Але я обирала сім'ю. Готова була перекроювати себе під партнера, намагалася догодити. Несвідомо. Усіма силами намагалася змайструвати сім'ю, якої в моєму дитинстві не було", - написала жінка.

Акторка поділилася, що коли знайомі питали про їхні стосунки, вона відмовчувалася.

"Бо ще болить і не пережито. Але я втомилася мовчати й терпіти. Що ж зараз у нас із Костею? У процесі терапії і саморозвитку я навчилася самотужки давати собі підтримку. Травма кинутої татом дівчинки почала зростатися. І я змогла подивитися на наші стосунки збоку. Я перестала боятися, як смерті, розлучення або розставання. Адже в нас давно були складнощі. Тільки так я усвідомила, що наші стосунки токсичні. У них погано всім. Що не я одна винна в усьому", - розповіла вона.

Пара із квітня перебуває у відритому конфлікті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки не вмикай жертву" - Бабкіна в сексі-бікіні поміркувала про складнощі

"Із серпня ми відвідували сімейного терапевта. І в результаті прийшли до проміжного пункту - жити окремо й продовжувати терапію також окремо. Вчитися спілкуватися й реагувати одне на одного інакше. Мені прикро, боляче й сумно. Тому що маю почуття до людини, яка системно завдає мені болю і погано усвідомлює це. Мені соромно, тому що я сама емоційно незріла людина. Інакше б не потрапила в таку ситуацію", - додала акторка.

У шостому прямому ефірі танцювального проєкту Костянтин Войтенко сказав, що хоче дійти до ефіру з родичами. Додав, що планує запропонувати дружині станцювати разом: "Щоб наші сварки через це шоу призвели до хепіенду".

Зараз ви читаєте новину «"Я обирала сім'ю" - дружина актора Войтенка розкрила, чому не живе з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі