Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2020 16:45

"Я не поділяю себе на артиста і звичайну людину" — Олег Винник потрапив на обкладинку журналу

"Я не поділяю себе на артиста і звичайну людину" — Олег Винник потрапив на обкладинку журналу
За словами Олега Винника, головні якості, якими повинні володіти артисти — любов і самопожертва. Фото: надане піар-агентом артиста

Обличчям обкладинки свіжого випуску Privat Space став співак року за версією премії "Золота Жар-птиця" Олег Винник. На сторінках бізнес-видання музикант розповів про незабутні моменти свого життя, поділився досвідом та поглядами на світ, а також дав поради початківцям виконавцям.

Згадуючи свій недавній експеримент — стадіонне онлайн-шоу в доповненої реальності — і розмірковуючи на тему популярності онлайн-формату, співак поділився своєю думкою.

"Великий плюс в тому, що люди можуть бути присутніми на концерті і насолоджуватися шоу з будь-якої точки світу. Але життя артиста складається з реальних виступів. Фізичний обмін емоціями не замінить віртуальний концерт", — зазначив Винник.

За словами Олега Винника, головні якості, якими повинні володіти артисти — любов і самопожертва.

"Як би не вирували наші амбіції, на сцені ми працюємо для людей. Глядач все відчуває, його не обдуриш. Тільки дозволиш собі маніпуляцію — і все. Ніякого феномену немає. Не потрібно ні на кого рівнятися, у кожного свій шлях. Працювати і насолоджуватися тим, що ти робиш. І бути відвертим", — говорить виконавець.

Наостанок музикант відповів на питання про цілі, які він ставить перед собою в особистому і творчому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2020: хто покинув шоу після третього випуску

"Я не виділяю в собі окремо артиста і звичайну людину. Це відчувається тільки тоді, коли тебе всюди впізнають і ти постійно ніби на сцені - то чи в ресторані, то чи в аеропорту, де-завгодно... І я ніколи нічого не вигадую, не витрачаю час на формування цілей. Вони або є, або їх немає", — додав артист.

Олег Винник та Олена Шоптенко влаштували маскарад на паркеті "Танців з зірками". У 3-ому прямому ефірі шоу пара продемонструвала віденський вальс. Однак у виконанні Олега і Олени класичний танець "маст-хев" заграв новими фарбами.

Зараз ви читаєте новину «"Я не поділяю себе на артиста і звичайну людину" — Олег Винник потрапив на обкладинку журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути