вівторок, 27 вересня 2016 17:20

"Я можу провести Євробачення в Україні на дуже гідному рівні" - Тетяна Терехова

"Я можу провести Євробачення в Україні на дуже гідному рівні" - Тетяна Терехова

Телеведуча і офіційний "голос" Євробачення Тетяна Терехова розповіла про свої очікування від конкурсу в Україні.

6 років Тетяна разом зі своїм партнером Тимуром Мірошниченком представляла конкурс в прямому ефірі на UA: Перший. Наступної весни Україна прийме міжнародний пісенний конкурс в Києві, і з цього приводу ведуча поділилася своєю думкою.

"Тема Євробачення мені дуже близька. Я вважаю, щоб провести конкурс на гідному рівні, важливо менше обіцяти і кожному добре робити свою роботу. В результаті, головне, наскільки професійно ми створимо телевізійну картинку, яку побачать глядачі по всьому світу", - вважає Терехова .

Читайте також: Півфінал Євробачення-2011 міцно врізався в пам'ять - Тетяна Терехова

Після того, як містом Євробачення 2017 був обраний Київ, всіх цікавить, хто представить конкурс на сцені.

"Насправді, дуже рано обговорювати, хто буде вести захід в Україні. Звичайно, якщо говорити про мої амбіції, мені б дуже хотілося стати його ведучою. З моїми досвідом, практикою, знанням цього конкурсу і любов'ю до нього, мені здається, я зроблю це дуже добре і гідно. Тим більше я знаю мови, всі необхідні для Євробачення - і англійська, і французька".

Крім роботи коментатором Євробачення, Тетяна встигає знімати документальні фільми про закулісся конкурсу:

"Щороку під час поїздки на Євробачення, я завжди збираю дуже багато матеріалу, з якого вже вдома роблю документальний фільм. Телеглядачі зазвичай бачать певну картинку, яка далеко не завжди збігається з тим, як все відбувається в реальності. Мені ж хотілося показати залаштунки: з чого складається конкурс, де ми знаходимося, як живуть і облаштовують свій побут артисти, як репетирують".

Особливо Тетяні не терпиться представити фільм про перемогу Джамали в Стокгольмі.

"У цьому році, очевидно, фільм повинен був вийти дуже незвичайним і особливим. Я спробувала передати всю душевність, емоційність конкурсу, нашу ейфорію від перемоги. Фільм готовий, ми зробимо презентацію, про що я обов'язково повідомлю в мережі", - пообіцяла ведуча.

Зараз ви читаєте новину «"Я можу провести Євробачення в Україні на дуже гідному рівні" - Тетяна Терехова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі