неділя, 03 жовтня 2010 12:34

9-річна дочка Віри Брежнєвої носить підбори і користується косметикою (ФОТО)
10

Екс-учасниця "ВІА Гри", популярна українська співачка, актриса і телеведуча Віра Брежнєва влаштувала фотосесію зі своєю старшою дочкою Сонею.

Зйомки проходили в Сен-Тропе на Лазурному Березі, який так любить зірка.

Проте відпочити їй вдається нечасто: зйомки телепрограм в Києві та Москві, робота над сольним проектом, часті поїздки по всьому світу.

Віра Брежнєва також зайнята вихованням двох дочок. Соні зараз дев"ять років, а молодша, Сара, з"явилася на світ менше року тому. Віра рідко говорить про сім"ю, а про чоловіка Михайла Кіпермана - практично ніколи.

Нагадаємо, він є членом наглядової ради ПАО "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ в Полтавській області).

Не дивлячись на свій юний вік Соня вже чудово розбирається в косметиці та одязі, може майже професійно нафарбуватися. А коли мама працює, тайком від неї разом з бабусею купує собі туфлі на підборах.

Соня вчиться в державній школі-ліцеї й ходить на мовні курси, розповіла Віра Брежнєва.

"Живемо ми за містом, там, на жаль, дітей мало. Але якщо Соня їде на вихідні до Києва, до моєї молодшої сестри Насті, то вона бере собаку, виходить в двір і гуляє там з дітьми. У цьому сенсі я, навпаки, "за", тому що сама виросла у дворі, і вважаю, що це хороша соціальна підготовка", - сказала Віра Брежнєва в інтерв"ю журналу OK!.

Співачка говорить, що Соня не розбалувана грошима.

"Допустим, вона захотіла телефон якийсь, але я їй цей телефон просто так не купую. Це принципове питання. Є Новий рік, є день народження - два найбільші свята в році, коли даруються подарунки. Вона про них мріє, чекає, замовляє. На Новий рік пише Дідові Морозу замовлення, а я їй говорю: "Тільки дивися, Дідусь Мороз не може більше трьох замовлень виконати". У нас ці замовлення розподіляються по всій сім"ї. Тепер головне, щоб вона це інтерв"ю не прочитала", - сміється Віра Брежнєва.

"А іноді в магазині я їй говорю: "У нас зараз немає стільки грошей, але є менша сума" - і вона вже тоді сама підраховує, як заощадити і що купити. Тобто вона, по-перше, тренує свої математичні здібності, а по-друге, розуміє, що є обмежена кількість грошей і потрібно вибирати, що тобі важливіше або потрібніше", - поділилася зірка.

Раніше Віра Брежнєва серйозно займалася йогою, а зараз - пілатесом. Соня теж дуже спортивна дівчинка і ні в чому не відстає від мами.

Віра добре водить машину, і в Сен-Тропе їй захотілося покерувати яхтою. Виявилось, що це дуже легко.

Між Сен-Тропе, Ніццею і Каннами часто бувають такі затори, що дешевше орендувати гелікоптер, аніж таксі. Та і політ викликає незабутні відчуття.

"Я прагну хоч би три дні на тиждень проводити вдома. Іноді навіть виходить так, що на вихідні ці дні випадають, тоді ми взагалі всі разом відпочиваємо. Оскільки зараз я вже сольно виступаю, я сама розподіляю свої сили і час. Хоча все одно важко проводити величезну кількість часу в роз"їздах. Але я вже звикла до такого життя, і всі звикли: Соня, батьки, друзі", - зауважила Віра Брежнєва.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «9-річна дочка Віри Брежнєвої носить підбори і користується косметикою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі