субота, 21 квітня 2007 12:29

82-річна екс-Міс Америка затримала грабіжника

Американка з штату Кентуккі, що в 1944 році виграла титул "Міс Америка", самостійно затримала зловмисника, який забрався в її сарай.

Незадовго до інциденту невідомі викрали у 82-річної Вінус Реймі (Venus Ramey) частину металобрухту, що зберігався на її фермі. Коли собака дав знати, що на території знову знаходяться сторонні, колишня красуня вирішила діяти.

Як розповіла Реймі журналістам, вона узяла свій ревльвер і попрямувала в сарай, де виявила грабіжника. Він сказав, що вже йде. "А я сказала, цьому не бути, і простріляла йому шини, щоб він не сховався", - повідомила пенсіонерка.

"Мені не довелося довго роздумувати. Я просто пішла і зробила це. А якби вони наважилися наблизитися до мене, то зараз були б на тому світі", - заявила Реймі.

Американка потім зупинила одну з проїжджаючих машин, щоб водій викликав поліцію. На фермі Реймі були затримані четверо чоловіків, пише  Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «82-річна екс-Міс Америка затримала грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі