четвер, 07 березня 2013 12:59

8 березня для політиків: Бондаренко готує гумористичні подарунки, а Симоненко згадав про проституцію

8 березня для політиків: Бондаренко готує гумористичні подарунки, а Симоненко згадав про проституцію
Фото: news.online.ua

У переддень свята 8 березня Gazeta.ua вирішила розпитати українських політиків, як вони будуть відзначати це свято та що даруватимуть коханим жінкам.

Чечетов Михайло (Партія регіонів), 59 років:

- Для чоловіків це найсвятіше свято. Немає більшого щастя і радості, як привітати жінок зі святом, вручити їм квіти, подарунки. Огорнути їх теплом, ніжністю, людською увагою. Чоловіки в Партії регіонів щодня жінок огортають увагою, повагою. Ми завжди намагаємося жінкам допомогти.

А ви тільки подумайте, є в "УДАР" пані Геращенко, яка підсунула законопроект Кличку, щоб заборонити як антинародне свято 8 березня. Є й такі люди, але не у нас, не в Партії регіонів.

Справжній чоловік повинен не просто вгадати, а передбачити, чого хоче жінка. Завжди приємно, коли подарунок йде від душі. Всіх жінок вітаю, спати навіть немає коли. Це як в анекдоті: "Син запитує батька: "Тату, а чому 8 березня - червоний день в календарі?". А батько відповідає: "Це колір чоловічої крові".

Мені треба привітати і внучку, і доньку, і дружину. Іноді буває й парфумерія, іноді модельні туфлі, модельна сумка. Вже знаєш кому що дарувати і тоді вибираєш. Взагалі чоловік повинен бути скупий тільки по відношенню до себе, але щедрий по відношенню до жінки.

Ляшко Олег (Радикальна партія), 40 років:

- Даруватиму посмішку жінкам. І ясно, що до посмішки квіти. 8 березня ідемо з дружиною та донькою на Національний балет Грузії Сухішвілі у "Палаці Україна". А взагалі кожній українській жінці я бажаю по нормальному чоловіку. Мені здається, що це якраз те, чого найбільше нашим жінкам не вистачає.

Жінкам та дівчатам, з якими я працюю, подарував квіточки, пляшку шампанського, коробку цукерок.

Сьогодні під Національним банком провів зустріч з ошуканими вкладниками кредитних спілок. Кожній жінці, а там переважно люди похилого віку, подарував по тюльпану. А за це на мене міліція склала протокол за несанкціоноване проведення акції під Національним банком. За те, що я привітав жінок зі святом, на мене склали адмінпротокол і заплатив штраф 900 грн.

Симоненко Петро (КПУ), 60 років:

- Комуністи все зробили, щоб це було національним святом і щоб жінок шанували і для жінок робили у політиці ті зрушення, які торкаються їх особисто, поваги з боку держави. Це комуністи все зробили. Поки що сьогодні наші опоненти намагаються винищити це. Нічого не роблять для жінок. Так, зробили дійсно. Зараз торгують жінками за кордоном, їхніми дітьми торгують за кордоном, на Окружну жінок повідправляли. Оце державна політика. Так от я переконаний, що ми все зробимо для того, щоб повернути повагу суспільства до жінки. І щоб вона справді була тією частиною нашого суспільства, яку поважають, люблять, шанують, цінують і все для неї роблять.

Святкуватиму безумовно. Обов'язково привітаю і дружину, і доньку, і рідних своїх. Обов'язково квіти вручу, обов'язково обід святковий приготуємо разом. У нас людське ставлення до цього свята. І по-людськи ставимося до того, як привітати жінок.

Володимир Бондаренко (фракція "Батьківщина"), 60 років:

- Дуже спокійно святкуватимемо. У мене сім'я зараз збагатилася двома зятями і хлопцями онуками, тому мені тепер легше. Тепер нас п'ятеро, тому уже легше. Я буду готувати їсти, як і завжди до речі на вихідні. Потім, я думаю, буде маленький сімейний концерт, хлопці будуть співати для мам, бабусь. У мене вони хороші співуни, грають нарізних інструментах. Ми сьогодні з дружиною ідемо до театру. Завтра або щось подарую, але ще не знаю, ще думаю. Тому що я колись мав необережність багато років тому подарувати їй кухонний прилад, тепер я на ньому і працюю. Це точно не буде золото і діаманти. Квіти будуть обов'язково і щось духовне.

Сьогодні в офісі ми з хлопцями привітаємо жінок колег. У нас там цікаво. Ми завжди робимо гумористичні подарунки. Іноді випускаємо сертифікати з нашими фотографіями, навіть американські гроші з нашими портретами. У нас така традиція — ми даруємо квіти живі, але ті, що ростуть. Ще можемо подарувати, наприклад набори чашок. Ми уже багато років даруємо чашки хорошої якості.

Зараз ви читаєте новину «8 березня для політиків: Бондаренко готує гумористичні подарунки, а Симоненко згадав про проституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі