вівторок, 17 липня 2018 13:04

72-річна Шер приголомшила прозорим топом на червоній доріжці
27

Шер
Фото: Reuters
Шер
Шер
Шер, Аманда Сейфрід та Лілі Коллінз
Шер

Вчора відгриміла прем'єра фільму-мюзиклу "Mamma Mia! 2" в Лондоні, де своїм образом вразила 72-річна поп-ікона Шер.

Перед камерами співачка з'явилася в ефектному чорному комплекті з вільних штанів-кльош і подовженого жакета. В якості аксесуару виконавиця хіта Believe вибрала оригінальне кольє з білих і чорних пір'їн.

Похмурий наряд в готичному стилі співачка доповнила досить відвертим шифоновим топом з глибоким декольте і чорною вишивкою. Такий фасон завжди був фірмовим стилем Шер - любов до чорних мережив і напівпрозорим тканинам співачка не приховувала ніколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс оголила груди в занадто тісному бюстгальтері

Шанувальники відзначили, що їхня улюблениця знаходиться в прекрасній формі. Нещодавно в інтерв'ю програмі Today Show Шер розкрила свої секрети краси.

"Я не п'ю, не курю, не вживаю наркотиків - і ніколи цього не робила. Я тренуюся і дотримуюся режиму харчування", - поділилася співачка.

Зйомки в продовженні успішного мюзиклу явно сподобалися Шер. Для неї це стало поверненням на великий екран в якості актриси - останньої великої роллю співачки стала Тесс у фільмі "Бурлеск".

На прем'єрі діва була в прекрасному настрої, охоче позувала фотографам і навіть поцілувалася зі своєю колегою Меріл Стріп - у фільмі Шер грає її маму і, відповідно, бабусю головної героїні у виконанні Аманди Сейфрід.

Зараз ви читаєте новину «72-річна Шер приголомшила прозорим топом на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі