середа, 16 квітня 2014 11:56

66-річний Арнольд Шварценеггер тренується по дві години на день заради Термінатора

Автор: Reuters
 

Актор Арнольд Шварценеггер заради ролі у п'ятому Термінаторі тренується по кілька годин на день, зірка хоче сам виконувати всі трюки, які від нього вимагатимуться.

"Це як якщо ти робиш щось незвичне і потім втомлюєшся і наступного дня твоє тіло не відновлюється так швидко, як це було, коли тобі було тридцять років. Але я все ще можу бігати, стрибати та виконувати сцени бійок у фільмах", - розповів Арнольд Шварценеггер у одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, для попередньої ролі у стрічці "Саботаж", Арнольд Шварценеггер тренувався по 4 години на день щоранку, а також відвідував майстер-клас з бойових мистецтв від справжніх фахівців з загону SWAT, але зазначив що був не захваті від ідею пофарбувати своє волосся у сивий колір.

Тепер актор не дочекається початку зйомок чергової частини про Термінатора.

"Останній раз, коли я отримував пропозицію знятися у Термінаторі, я був губернатором і не міг взяти участь у фільмі, але зараз я повернувся і дуже радий що буду зніматися у стрічці, - говорить Шварценеггер, - сценарій чудовий - я чекаю на цей початок зйомок цієї стрічки".

Зараз ви читаєте новину «66-річний Арнольд Шварценеггер тренується по дві години на день заради Термінатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі