четвер, 17 липня 2008 08:52

60-річна актриса Хелен Міррен показала свою королівську фігуру в бікіні (ФОТО)

Більшість жінок після шістдесяти не можуть собі дозволити повалятися на пляжі у відкритих купальниках і тим більше бікіні, але тільки не актриса Хелен Міррен, яка прославилася виконанням ролей вінценосних персон.

Днями виконавиця королев продемонструвала свою королівську фігуру. Міррен розгулювала на італійському курорті Апулія в бікіні й зовсім не соромилася цього.

Судячи зі знімків, що відобразили плаский живіт і підтягнуті стегна, у неї є на це право. У відпустку на північ Італії Міррен відправилася зі своїм чоловіком режисером ТейлоромХекфордом.

Здавалося, неможливо уявити собі, що це саме та оскароносна Хелен Міррен, яка перевтілювалася в Єлизавету I і Єлизавету II, грала також інспектора поліції в серіалі "Головний підозрюваний".

Але фігура 63-річної актриси буквально показувала - подивіться до чого призводять виснажливі години тренувань в спортзалі, і ніяких хірургічних втручань.

Вочевидь, що Міррен як Пані-Командор Ордена Британської Імперії має право носити не тільки титул Dame (з ім"ям, жіночий аналог титулу сер), але й бікіні.

Нагадаємо, що два роки тому Хелен Міррен зайняла перше місце в рейтинзі найсексуальніших жінок в світі у віці старше 60 років. Справжнє ім"я актриси з російським корінням - Айлінія Лідія Міронофф.

Міррен знялася за свою творчу кар"єру більше ніж в 40 фільмах. Серед найзнаменитіших фільмів з її участю: "Калігула" Тінто Брасу і "Кухар, злодій, його дружина та її коханець" Пітера Грінуея. Справжню глядацьку любов принесла Міррен роль детектива Джейн Теннісон в серіалі "Головний підозрюваний", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «60-річна актриса Хелен Міррен показала свою королівську фігуру в бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі