вівторок, 05 серпня 2008 10:33

50-річна Шерон Стоун показала свого юного бойфренда (ФОТО)

Зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун, що розміняла цього року шостий десяток років, схоже, повна життєвих сил, як ніколи. На суботній вечірці в нічному клубі в Торонто мати трьох дітей з"явилася в компанії з новим таємничим залицяльником у віці трохи за 20.

Засмагла, одягнена у все біле і явно у хорошому настрої, Шерон нерозлучно ходила за ручку зі своїм молодим денді "з обличчям дитини" всю ніч, пише TheDailyMail.

Адже щойно в травні, в Каннах, знаменита кіноактриса була сфотографована папарацці в обнімку з якимсь засмаглим дорослим джентльменом на борту яхти.

Формально ж Стоун знаходиться в статусі матері-одиначки після гучного розлучення з редактором SanFranciscoChronicle Філом Бронштейном в 2004 році. У Шерон три всиновлені хлопчики: восьми, три і двох років.

Беручи участь в останньому Каннському кінофестивалі, Стоун викликала скандал, заявивши, що бачить причину сильного землетрусу, що трапився в Китаї в першій половині травня, в "поганій кармі" нинішнього керівництва Китаю, що гнобить Тибет.

У 2008 році з участю Стоун повинні вийти чотири нові фільми.

Зараз ви читаєте новину «50-річна Шерон Стоун показала свого юного бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі