Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 13:07

50-річна Дженніфер Лопес знялась для чоловічого глянцю
5

Дженніфер Лопес стала Іконою року за версією GQ
Фото: GQ
Дженніфер Лопес стала Іконою року за версією GQ
Дженніфер Лопес стала Іконою року за версією GQ
Дженніфер Лопес стала Іконою року за версією GQ
Дженніфер Лопес стала Іконою року за версією GQ

Американська співачка і акторка 50-річна Дженніфер Лопес знялась у сексуальній фотосесії для чоловічого глянцю GQ. Видання дало їй звання Ікони року. Випуск зі знаменитістю присвячений церемонії вручення премій GQ Men Of The Year Awards 2019.

На знімках Лопес позує у шкіряній сукні, кроп-топі, вузьких штанях і плащі. Вона приміряла одяг з нових колекцій брендів Bottega Veneta, Tom Ford, Sauvage і Kiki de Montparnasse. Образи доповнювали прикраси Bulgari.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дженніфер Лопес вимагають гроші за її фото з нареченим

Також співачка дала інтерв'ю виданню. У ньому розповіла про стосунки з нареченим Алексом Родрігесом, роль у фільмі "Стриптизерки" і акторську кар'єру загалом.

"У цій індустрії в 30 років усі говорять: "Її кар'єра закінчена". Я не можу порахувати, скільки разів чула, як люди говорили про те, що моя кар'єра закінчена. Але це такий прекрасний час в житті жінок. Артисти, особливо жінки, з віком стають тільки кращими - вони набираються досвіду і дорослішають. Кар'єра Меріл Стріп почалася після 40 років. Тіни Тернер - після 40 років. Шер. Коли вони стали старшими, вони розцвіли так, правда? Вони почали розуміти, що можуть запропонувати щось прекрасне світу, який належить тільки їм. І я відчуваю те ж саме", - розповіла зірка.

Переглянути цей допис в Instagram

Jennifer Lopez is GQ's Icon of the Year. See all the photos and read @JLo's #GQMOTY cover story at the link in bio.

Допис, поширений GQ (@gq)

У жовтні Дженніфер Лопес представила обкладинку свого нового синглу Baila Conmigo. На знімку знаменитість сидить без спіднього на зеленому фоні в боді, яке пошите з тонких шнурів. Груди вона прикрила зігнутими ногами.

Зараз ви читаєте новину «50-річна Дженніфер Лопес знялась для чоловічого глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути