пʼятниця, 03 липня 2020 16:17

30 років потому: за фільмом "День бабака" хочуть перезняти серіал

30 років потому: за фільмом "День бабака" хочуть перезняти серіал
Продюсер поцікавився у актора, як він ставиться до того, щоб знову його зіграти Фото: скріншот з відео

За фільмом "День бабака", головну роль в якому грає Білл Мюррей, можуть зняти серіал.

Актор Стівен Тоболовскі, що грав персонажа Неда Райєрсона, розповів про таку перспективу, пише popcornnews.

Продюсер поцікавився у актора, як він ставиться до того, щоб знову зіграти цю роль.

"Я працював над серіалом Sony "Стара школа". Один із продюсерів побачив мене і сказав: "Стівен, ми працюємо над серіалом за "Днем бабака". Не могли б ви знову стати Недом?" Я у відповідь: "Звичайно. Жодних проблем". Але це Нед через 30 років. Що стало з ним за цей час?" - розповів актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабак Тимко спрогнозував весну: коли прийде тепло

Фільм "День бабака" 1993 року розповідає про метеоролога з Піттсбурга Філа Коннорса (Білл Мюррей). Він вирушає у відрядження в Панксатоні. Завдання фахівця - зробити репортаж про святкування Дня бабака. Раптово і непередбачувано Коннорс застрягає в одному дні і проживає його нескінченну кількість разів. Щоразу актор бачиться зі страховим агентом Недом Райєрсоном. Цей нав'язливий персонаж намагається продати головному героєві свої послуги, аргументуючи це спільним навчанням у школі.

Amazon Studios і Bethesda Softworks анонсували серіал за франшизою постапокаліптичних ігор Fallout. Його зніматиме Kilter Fims Джонатана Нолана і Лізи Джой. Вони є творцями "Світу Дикого Заходу", повідомляє tjournal.ru. "Кожна глава цієї шалено оригінальної історії коштувала нам незліченних годин, які ми могли б провести з сім'єю і друзями", - заявили розробники. Керівник Bethesda Тодд Говард кілька років хотів випустити екранізацію гри.

Зараз ви читаєте новину «30 років потому: за фільмом "День бабака" хочуть перезняти серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі