середа, 30 жовтня 2019 11:28

22-річна дружина Дмитра Комарова зірвалась до коханого через півсвіту

22-річна дружина Дмитра Комарова зірвалась до коханого через півсвіту
Олександра Кучеренко поїхала до Дмитра Комарова через півсвіту. Фото: http://art-mozaika.ua/

Українська модель 22-річна Олександра Кучеренко, дружина ведучого програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова зірвалась до коханого через півсвіту.

Дівчина розповіла, що чоловіку знадобився дуже важливий документ і вона, не роздумуючи, кинулась на допомогу.

За словами Кучеренко, з Дмитром не бачилась понад місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозорі сукні та глибоке декольте: 22-річна дружина Дмитра Комарова знялась у спокусливій фотосесії

"Ось і з'їздила в гості до коханого чоловіка в експедицію. Це було незабутньо. Мало того, що за місяць я неймовірно скучила. Так ще й доторкнулася до магії процесу народження "Світу навиворіт"- головної справи життя мого Дмитра. Новий сезон він знімає, як завжди, дуже далеко (де - поки секрет). І ось йому терміново знадобився документ для зйомок, який поштою передати не встигали. Так під крилами кохання я опинилася на іншій половині земної кулі", - поділилась Кучеренко.

Комаров зустрів молоду дружину в аеропорту з квітами та попередив, що не зможе залишити зйомки, щоб бути тільки з нею.

"Він відразу, коли запросив мене, сказав: "На 5 днів я зйомки не зупиню, їздитимеш разом із нами". Я, як і багато інших, такий графік не витримала б. Хлопці просто живуть роботою зі світанку до заходу. Новий сезон "Світу навиворіт" буде просто фантастичним, ви навіть не уявляєте, які дива вони там знімають", - заінтригувала жінка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав кадри з подорожі Бразилією. Разом із командою Комаров вирушив на північ у пустелю Ленсойс-Мараньєнсис.

Зараз ви читаєте новину «22-річна дружина Дмитра Комарова зірвалась до коханого через півсвіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі