понеділок, 21 травня 2007 11:59

18-річна британка встановила рекорд відвідуваності школи (ФОТО)

 
Школярка з Великобританії, 18-річна Мішель Бурмен, за 14 років один лише раз пропустила школу, поставивши тим самим рекорд відвідуваності.

Поступивши в початкову школу "Ньюландс" і продовживши освіту в середній школі "Клердон Хаус" в Рамсгіті, вона відучилася без перерви 2660 днів і навіть коли хворіла, все одно продовжувала відвідувати заняття.

"Я просто люблю школу, - говорить із цього приводу сама Мішель. - Якщо я застуджувалася або нездужала, в школі я могла від цього відволіктися".

Зі свого боку, мати Мішель додала, що якщо її дочка і хворіла і не виходила з дому, то це траплялося виключно на канікулах.

Склавши випускні іспити, Мішель Бурмен отримала вищі оцінки, зокрема з англійської літератури, інформатики та загальноосвітніх предметів. Вона має намір продовжити вивчення інформатики в університеті графства Кент, пише британська The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «18-річна британка встановила рекорд відвідуваності школи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі