пʼятниця, 16 березня 2007 16:45

10-річному британцеві суд заборонив пити, палити і кидатися камінням і яйцями

10-річний хлопчик, що лякав близьких, обкрадав свою сім"ю і вживав наркотики, став одним з наймолодших британців, чия поведінка названа небезпечною для суспільства.

Льюїс Грін, що мешкає у Барнслі, вже не раз піддавався кримінальному переслідуванню за грабіж, зберігання холодної зброї і збройний напад. Суд визнав поведінку хлопчика асоціальною. Це рішення означає введення серйозних обмежень. Наприклад, тепер Льюїсу не можна виходити з дому у нічний час, а також наближатися до людей, що живуть поряд з ним.

Крім цього йому заборонено зберігати удома алкоголь, кальян для охолоджування диму марихуани, кидатися камінням і яйцями, знаходитися у громадських місцях з ножем або викруткою. За словами судді, такі заходи спрямовані не стільки на те, щоб покарати підлітка, скільки на захист людей, що його оточують.

Під час засідання суду хлопчисько заснув, а потім його бачили у приміщенняі суду з сигаретою. Мама підлітка Стефанія Грін не згодна з рішенням судді. За її словами, він не хуліган, а просто дитина, що потрапила в погану компанію.

Місіс Грін побоюється, що судові переслідування можуть тільки погіршити ситуацію. А бабуся підлітка, заявила, що він "не просто некерований. Він хворий", пише The Telegraph, повідомляє Правда.ру.

Зараз ви читаєте новину «10-річному британцеві суд заборонив пити, палити і кидатися камінням і яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі