четвер, 12 вересня 2013 16:53

Монро зібрала врожай із свого городу та наробила закруток

Автор: фото:ru.tsn.ua
 

Травесті-діва Монро часто дивується зі своїх фотографій, які виставляють в Інтернеті. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Інколи дивлюсь фотографії в Інтернеті і мені ніколи не подобається. Я до себе дуже критична. Здається, готуюсь до події, наводжу марафет, а тут як сфотографують — крива, коса, плюс 10 років. Величезні плечі, маленькі і короткі ніжки. Мені здається, фотографи і журналісти спеціально ставлять найгірші фотографії. Я звичайно, не розстроююсь, бо я знаю, що я королева краси. Мене дивує інше: невже фотографи так соромлять себе в першу чергу", - дивується Монро.

Все літо Монро провела на дачі: садила город, обробляла його, а восени зібрала врожай.
Овочів та зелені цього літа вона не купувала.

"Посадила перець, помідори, баклажани, кукурудзу, квасолю, базилік, салат, цибулю і навіть картоплю. Трохи допомагали мої родичі, але в більшості все садила сама. Тут нема нічого складного. Вже зібрала врожай і навіть зробила закрутки: помідори, баклажани, огірки. Я навіть печу пироги і роблю панакоту. "Наполеон" для мене вже пройдений етап. Робила його ще в молодості", - зізналася вона.

На питання "чому її раптом потягнуло до городів", Монро відповіла, що "вже готується до землі".

"Але якщо серйозно, літо я не люблю, бо спека. Виходжу на вулицю тільки ввечері, коли стає трохи прохолодніше. А на свіжому повітрі літо переноситься на багато легше", - стверджує Монро.

Зараз ви читаєте новину « Монро зібрала врожай із свого городу та наробила закруток ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі