середа, 25 лютого 2009 17:14

Старий лімузин Барака Обами продали за 800 тисяч доларів

  ”Крайслер-300С” Барака Обами рік простояв в автосалоні вживаних авто. Покупця знайшли в Інтернеті за день
”Крайслер-300С” Барака Обами рік простояв в автосалоні вживаних авто. Покупця знайшли в Інтернеті за день

Торговець вживаними легковиками Тім О"Бойл з американського штату Іллінойс виставив на інтернет-аукціон лімузин "Крайслер-300С". Із 2005-го по 2007 рік ним їздив сенатор, а нині президент США Барак Обама. Сторінку переглянули 277 тис. користувачів Інтернету.

— От тільки помилка сталася, — каже О"Бойл. — Я хотів забити початкову ціну 990 тисяч доларів. Замість того з"явився цінник на 99 мільйонів. Звісно, всі газети кинулися про це писати. А тоді всім захотілося подивитися на "найдорожче в історії авто". Сайт навіть завис. 16 лютого я виставив машину знову.

Уживані "Крайслери-300С" із 8-циліндровим двигуном на 5,7 л, як у Обами, продають від $15 до $45 тис. Ціна залежить від пробігу та обладнання авто. Лімузин Обами має систему супутникової навігації. Салон оббитий шкірою. Є скляний люк. Машина простояла у салоні Тіма О"Бойла майже рік.

— Ніхто не звертав уваги, — продовжує торговець. — Аж доки я його не виставив на інтернет-продаж.

Наступного дня покупець запропонував $800 тис., попри початкову ціну $1 млн. Виплачуватиме частинами, упродовж місяця через систему інтернет-платежів.

— Це я вперше продав машину з 40-разовим наваром. Мені її здали менше як за 20 тисяч, — говорить О"Бойл.

Нині президента США Обаму возять броньованим лімузином "кадиллак", виготовленим за спецзамовленням.

Зараз ви читаєте новину «Старий лімузин Барака Обами продали за 800 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі