четвер, 23 грудня 2010 01:15

Служби таксі відмовляються від "лад" та "деу"

Таксист, 32-річний киянин  Сергій, їздить "ладою десяткою". Машині два роки.

— Непогана тачка, але мушу її продати. Отримую менше замовлень, бо пасажирам не подобаються "лади". У замовленні часто так і пишуть: "ладу", "жигулі" не подавати". Сьогодні їду біля парку Рильського. Зупиняє дівчина. Я пригальмував. Вона: "Вибачте, я думала це "форд". Не поїду". Я купуватиму потриману іномарку. На трасі "десятку" теж за машину не вважають. Підрізають, стараються обігнати.

У столичній фірмі "Еталон-таксі" понад рік не беруть на роботу водіїв із "ладами" та "Деу Нексія".

— Від "ланосів" теж часто відмовляються, — каже 29-річна Тетяна, диспетчер "Еталон-таксі". — За день отримую 10–15 таких замовлень. Один наш постійний клієнт важить понад 120 кіло. Просить прислати "Хюндай Туксон" або іншу велику машину. Йому незручно в "ланосі". Люди звертають увагу і на технічний стан. Які їдуть на вечірку, хочуть ефектно під'їхати. Тому замовляють джип або щось престижне. На такі випадки ми пропонуємо "тойоти", "опелі" та "ауді" бізнес-класу. Тариф удвічі вищий, проте клієнтів це не зупиняє.

Зараз ви читаєте новину «Служби таксі відмовляються від "лад" та "деу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі