четвер, 02 вересня 2010 03:13

Роман Павлов орендував легковик на весілля

Автор: дані: інтернет-сайти компаній
 

23-річний Роман Павлов, житель столичної Оболоні, в червні брав напрокат автівку "Рено Симбол".

— Ми справляли весілля у Рівненській області. Моя жінка звідти родом. Її батьки запросили гуляти там, щоб менше витрачати на застілля. Частину страв готували самі. Без машини ніяк.

Клієнти платять за кожну добу оренди. Що довший термін, то дешевше. Роман узяв машину на 11 днів.

— Перед весіллям звозили бабусю на батьківщину, в Миколаївську область. Вона давно в нас живе. Але літом проситься у село хоч на пару днів.

Через інтернет дізнався про умови прокату.

— Договори в усіх однакові. В орендну плату включена страховка. Зате тарифи відрізняються істотно. Обдзвонив із десяток фірм. На диво, ті, що з високими розцінками, по телефону так ніби давали відчіпного. Тільки в одній фірмі поставилися приязно. Ще й ціни в них найнижчі по Києву.

Легковик Роман узяв у компанії "Сікст". Платив 20 євро за добу.

"Ніссан" увесь час ламався. Викинули дві тисячі на ремонт

— За такі гроші в інших конторах пропонували хіба що "ладу". Але в нас було обмеження по кілометражу. За день ми мали проїжджати не більше 200 кілометрів. За перевищення треба платити 1 євроцент за кожен кілометр.

Роман водить автівку із 16 років. 2003-го його родина купила неновий "Ніссан Санні".

— Заплатили за неї 2500 доларів. Думали, будемо вчитися водити на ній. Батько на дачу їздитиме. Але "ніссан" увесь час ламався. Двигун довелося міняти. Ми викинули 2 тисячі на ремонт. Сідали за кермо хіба що пару разів на місяць. Батько з"їздив на дачу лише раз. Авто простоювало під під"їздом. То ми й продали за три "штуки" доларів. Їздимо на метро. Якщо буде крайня потреба, знову братиму машину напрокат. Клопоту з ремонтом не матиму.

Зараз ви читаєте новину «Роман Павлов орендував легковик на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі