середа, 19 січня 2011 21:35

"Порше" з електродвигуном продаватимуть за півмільйона євро (ФОТО)

Чотири десятки нових моделей машин показують у американському місті Детройт. Там триває міжнародна автомобільна виставка.

Побільшало легковиків-гібридів. У попередні роки нові моделі з електричною тягою показували переважно японці. 2011-го серійне виробництво починають німці та американці. Нова "Ауді А6" має бензиновий двигун об'ємом 2 л та електромотор. Разом вони видають потужність 241 к. с. При цьому витрачають на 100 км шляху 6,2 л пального. Дизельний двигун цієї ж моделі витрачає 4,9 л солярки на 100 км. Наступного року нову "ауді" продаватимуть у Європі від 38 тис. євро.

Гібридну тягу має і нова модель "Порше 918 RSR". Електричний і бензиновий двигуни разом потужністю 757 к. с. Ця модель коштуватиме близько півмільйона євро. "Мерседес" розробив повноцінний електромобіль SLS AMG E-Cell. Двигуни вмонтовані в кожне колесо. Новинку обіцяють продавати від 150 тис. євро.

"Шевроле Вольт" так само має гібридну тягу. Торік почали серійний випуск. Заряду акумуляторних батарей та однієї заправки бака, 45 л бензину вистачає для пробігу 600 км. Американці записуються в чергу, щоб придбати "вольт". Машина економна: 100 км пробігу обходиться в $1,65, учетверо-п'ятеро дешевше за бензинові моделі легковиків.

Зараз ви читаєте новину «"Порше" з електродвигуном продаватимуть за півмільйона євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі