середа, 20 серпня 2008 14:18

Під час гастролей Павло Зібров ночує у своєму "лексусі"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співак Павло Зібров каже, що салон ”Лексуса LS460 L” добре підходить для його зросту — 1,88 метра
Співак Павло Зібров каже, що салон ”Лексуса LS460 L” добре підходить для його зросту — 1,88 метра

Торік народний артист України, співак Павло Зібров, 51 рік, придбав чорний "Лексус LS460 L".

— Побачив на вулиці — загорівся таку купити, — розповідає. — Потім ще побачив цей "лексус" у Сашка Пономарьова. Він так його розхвалив, що в мене не було вибору.

Нове авто Зібров називає "боїнґом". Бо великий і блискучий, пояснює. Показує машину у дворі свого офісу, що на першому поверсі хрущовки на вул. Ванди Василевської.

— В артиста має бути престижна й модна машина, — продовжує. — Тоді організатори концертів гонорари високі пропонують. Бо хіба ж можна людині, яка приїде на такій тачці, мало платити.

"Лексус" Зібров брав у автосалоні. Ціна автівки — $180 тис. Але артистові вона дісталася дешевше, за $115 тис. За кермо співак сідає у вихідні. У будні працює водій.

— Це сімейний автомобіль, — пояснює Зібров. — Мене із жінкою возить у справах, доньку — до школи.

Водійське посвідчення Зібров отримав у 35 років. Доти їздив на таксі. Перше авто співака, "лада-шістка", обійшлося йому у $800.

— У міліції списували старі машини, — згадує Павло. — Вважається, що міліцейські легковики надійніші за цивільні. Власне, ціна їй була вполовину менша. Але мене "кинули". Я пішов міняти валюту на купоно-карбованці. А "кидали" замість чотирьох сотень підсунули чотири долари. Знов я шукав гроші, щоб забрати "шістку". Однак із "ладою" не пощастило: колеса відвалилися на півдорозі.

— Якось їхали виступати на дні міста Гусятин, це райцентр Тернопільської області. Їхали з товаришем. Валера перед Гусятином мені кермо передав. А я залетів у кювет. "Лада" двічі перекинулася. Двері відвалилися. Мене метрів на шість викинуло з машини. А приятель там залишився. Усі живі, не хвилюйтеся. Я лише палець зламав, — усміхається.

Машину витягали трактором. Павло Зібров таки виступив на концерті в Гусятині. Машину залишив на місцевому СТО. Бо коробку передач заклинило, дах зім"явся. Гусятинці поставили першу машину Зіброва на постамент біля пам"ятника — танка.

— Буде попередженням для шибайголів, щоб обачнішими на дорозі були, — зауважує співак.

Потому змінив чотири легковики. Їздив на "ауді", "мазді" і "мерседесі".

Свою "Ауді А8" зняв у кліпі "Женщина любимая". Її поцупили

— Спортивну "Ауді А8" зняв у кліпі до пісні "Женщина любимая". Хтось, мабуть, облюбував її. Поцупив зі стоянки о п"ятій ранку, доки сторож спав, — говорить Зібров.

На "лексусі" артист установив супутникову сигналізацію. Вимкнути її неможливо.

— "Лексус" — надійна машина й комфортна. Стереосистема в ній — екстра-класу, із 12 динаміками. Можна перевіряти якість фонограми. Слово честі, не поступається студійному, — веде далі Павло.

У машині є бортовий комп"ютер і клімат-контроль. Він регулює кондиціонування і обігрів кожного місця. Також у салоні вмонтований малий холодильник.

— Там тільки газована вода та бутерброди, — зазначає артист.

Новим лімузином Зібров наїздив майже 37 тис. км, переважно під час концертних турів Україною.

— Інколи й ночую у ній. Сидіння розкладаються і виходить справжнє ліжко. У мене зріст — метр 88 сантиметрів. Вкладаюся повністю, — додає.

Артист має дачу під Києвом. Каже, для села "лексус" не підходить:

— Багажник замалий. Ці машини роблять не для перевезення вантажів. Піддон тут пластиковий, я хочу поміняти на стальний.

Зібров проходить техогляд після кожних 15 тис. км. Щоразу платить $800. На автомийці щомісяця залишає $200.

На 100 км міських доріг "лексус" бере 22 л бензину. За містом — 12–13 л. На пальне співак щомісяця витрачає майже $800. Така сама зарплата в сімейного водія.

У держномері автівки — три п"ятірки.

— Це — моє щасливе число, — говорить. — Номер дістав по знайомству. А за табличку з чотирма п"ятірками треба було віддати 20 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Під час гастролей Павло Зібров ночує у своєму "лексусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі