середа, 27 лютого 2008 14:34

Найбільше купують українські легковики

 

Найпопулярніші в Україні — автомобілі вітчизняного збирання.  Компанія "Авто-консалтинг" підрахувала, що 2007-го продали близько 130 тис. легковиків "деу" та "шевроле" різних моделей. Це удвічі більше, ніж російських автівок. Раніше вони були популярнішими.

"Деу Ланос" було продано понад 44 тис.

— Він завоював популярність завдяки збалансованій ціні та якості, — вважає заступниця гендиректора компанії "УкравтоЗАЗ-сервіс" Марина Лепіска, 30 років. — 2007 року ми збільшили лінійку моделей. Популярну "Деу Ланос" випустили з двигуном об"ємом 1,4 літра, а "Шевроле Авео" — з двигуном 1,6 літра в новій комплектації.

Ціна "ланоса" з двигуном на 1,4 л у базовій комплектації — від 44 тис. грн. "Авео" з двигуном 1,6 л — 72 тис. грн. Запчастини до них дешевші, ніж до іномарок.

— Ми також розширюємо мережу дилерських центрів, поліпшуємо якість їхньої роботи і відкриваємо нові магазини, — каже Марина Лепіска. — Нині легковики "деу" та ЗАЗ продаються у 213 автосалонах України, а "шевроле" — у 172. Модернізуємо дилерські центри, бо клієнти звертають увагу й на обслуговування в автосалоні й на фірмовій СТО.

Однак у національному конкурсі "Автомобіль року 2007" переможцем назвали "Тойоту Камрі". Її продають від 183,3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше купують українські легковики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі