четвер, 29 травня 2008 20:16

На вклади у кредитній спілці нараховують більші відсотки

Рік тому вінничанин Анатолій Ткаченко, 35 років, поклав гроші на депозит у кредитну спілку "Альянс Україна".

— Тут вигідні умови, — пояснює чоловік. — На вклад нараховують до 25 процентів річних, тоді як банківські депозити ледь дотягують до 17. Та й банк із такими відсотками ще треба пошукати.

Накладні витрати кредитних спілок менші, тому відсотки вищі. Анатолій переконує, що надійніше покласти гроші на депозитний рахунок саме в кредитну спілку.

— Я написав заяву та сплатив 20 гривень вступного внеску, — продовжує чоловік. — В інших спілках за вступ платять до 50. Депозит можна застрахувати. За страховку слід віддати один процент від суми. Та я цього не робив, бо й так довіряю кредитівці.

У квітні 2007 року Ткаченко поклав 2 тис. грн, а забрав на 500 грн більше. У травні цьогоріч оформив на депозит 6 тисяч. Відсотки за депозитом йому сплачують щомісяця. За рік вклад збільшиться на чверть.

— Збираюся поповнювати депозит щомісяця. Відкладатиму із зарплати по 500 гривень, — каже Анатолій. — До кінця року додатково матиму ще 6 тисяч, а з відсотками набіжить до 15.

— Спеціально вибирав надійну кредитну спілку, — додає чоловік. — Її офіси є майже по всій Україні, тут працюють кваліфіковані спеціалісти.

Гроші потрібні були терміново. Я навіть членом спілки не була, а кредит отримала за 20 хвилин

Кредитна спілка "Альянс Україна", де тримає гроші Анатолій Ткаченко, належить до Національної асоціації кредитних спілок України. До її складу входять ще 173 кредитних спілки. Для захисту від банкрутства Асоціація створила стабілізаційний фонд. У ньому виділяють кошти, щоб у разі потреби допомогти кредитній спілці вийти із кризи.

Кредитна спілка "Альянс Україна" діє на ринку фінансових послуг понад п"ять років. Це неприбуткова громадська організація, тобто її діяльність спрямована на надання кредитних та ощадних послуг своїм членам. Відсотки, отримані за кредитами, складають дохід спілки. Його використовують на формування фондів та нарахування відсотків на депозити членів. А дохідність депозитів значно вища за банківські вклади.

— Кредитна спілка зацікавлена у зростанні добробуту своїх членів, поліпшенні їхнього побуту, — каже голова правління кредитної спілки Наталія Солдатова, 48 років. — Тому наші програми передбачають надання кредитів на гнучких та вигідних умовах. Механізм взаєморозрахунків надзвичайно зручний. КС "Альянс Україна" забезпечує потребу кожного у фінансових послугах високої якості та надійності. Лозунг спілки — стабільність та респектабельність. Та головне — бажання допомогти саме тоді, коли Ви потребуєте допомоги.

У кредитній спілці є різні програми кредитування. Можна відкрити кредитну лінію до 700 тис. грн або оформити міні-кредит від 100 грн. Гроші видають на строк від тижня до трьох років.

— Я брала кредит у спілці, — підтверджує Олена Морозова з міста Хмільник Вінниччини. — Чоловік лежав у лікарні, гроші потрібні були терміново. Я навіть членом спілки не була, а кредит отримала за 20 хвилин.


Детальну інформацію про кредити та депозити надають у центральному офісі кредитної спілки "Альянс Україна" за адресою: м. Вінниця, вул. Червонохрестівська, 6, тел. (0432) 35 37 32, факс (0432) 35 20 23.

Зараз ви читаєте новину «На вклади у кредитній спілці нараховують більші відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі