середа, 12 березня 2008 17:56

Лімузин "чайку" орендують для весіль по 100 доларів за годину

Для своєї дівчини 25-річний киянин Олексій улаштував нічну подорож у лімузині. Пара проїхалася з Києва до Одеси, потім назад.

— На березі моря ми зустріли світанок, — пояснює чоловік. — Там вирішив освідчитися Вікторії і просити руки.

Олексій орендував 6-метровий "хаммер". Уранці повернулися до Києва. На вечерю, шампанське та закуски з бару лімузина витратили $200. 9 годин в авто обійшлися у $1500. Чоловік замовив програму "Шлюбна ніч" — так година оренди коштує дешевше.

У столиці є десятки фірм, що надають такі послуги. Найчастіше лімузини орендують для весіль. Уживані авто обходяться від $130/год. Нові — до $600.

Компанія "Віп плюс" місяць тому закупила нові 10-метрові лімузини "хаммер". Один такий першою орендувала киянка Василіса Фролова. Разом із 15 гостями справляла 30-річчя. У машині влаштували дискотеку. Заплатили понад $2 тис.

— Серед молоді тепер модно розважатися в лімузинах, — каже Влад Вікторов, 40 років, менеджер компанії "Віп плюс". — Найпопулярніша програма — "Клубний рейд", на 5 годин. Лімузином пасажири їздять по нічних клубах. Устигають побувати в шести закладах.

Богдан Титомир за 2 тисячі доларів цілу ніч катався на "хаммері"

У кожному авто є кондиціонер, телевізор, DVD-програвач і бар із холодильником та набором кришталю. Лімузин "хаммер" можна орендувати на кілька годин не менш як за $1500. У лютому співак Богдан Титомир брав "хаммер" на цілу ніч. Наїздив Києвом на $2 тис. Але старіший лімузин у "Віп плюс" можна взяти й на 2 год., по $200 за кожну. За бар треба доплатити ще $200.

— Найцікавіша програма — "Ідеальне весілля", — вважає Вікторов. — Клієнтам пропонують три машини. Чорний "Крайслер 300С" призначений для нареченого, сірий — для нареченої. Гостей возять у лімузині-джипі. Спершу всі їдуть до РАЦСу, потім наречена пересідає до нареченого. Її авто повертається в автопарк.

Весільний кортеж обійдеться в $1300/год. Мінімальна тривалість замовлення — 5 год. У вартість входить бар — шампанське, вино, коньяк або горілка. До них подають тарелі з канапками, шинкою, ікрою та суницею.

Клієнти часто залишають у машині обгортки від цукерок, обливають сидіння напоями. Тому після повернення в парк лімузини прибирають. Потім заганяють в автомийку, миють ззовні та зсередини, каже Влад.

У теплу пору орендують кабріолети — відкриті ретро-легковики. За них платять від $300/год. Мінімальне замовлення — 4 год. Із червня тривалість обіцяють збільшити на годину. Машини подають із бутоньєрками на даху, капоті та ручках.

Молодята-кияни часто замовляють у центральному РАЦСі Києва радянський лімузин "чайка". Він коштує від $100/год.


Скільки коштує оренда лімузина

   Марка авто Мін. ціна, $/год. 
 Союз, Вінниця, вул. Хлібна, 1  "Ескалибур"  90
 Лімузин ескорт, Житомир  "Лінкольн тавнкар"  300
 Петрович, Донецьк  "Лінкольн Лакшері"  400
 Автопрестиж лімузин, Київ, вул. Старовокзальна, 7в  "Шевроле Сабурбан"  130
 Автотех, Кривий Ріг, вул. Мануїлова, 22  "Шевроле"  50
 Автомобілі на весілля, Полтава, вул. Леніна, 31  "Лінкольн тавнкар"  120
 Каретта, Хмельницький, вул. Чорновола  "Лінкольн тавнкар"  300
 Элитные перевозки, Черкаси, вул. Університетська, 70  "Лінкольн тавнкар"  50
дані: Інтернет-сайти компаній
Зараз ви читаєте новину «Лімузин "чайку" орендують для весіль по 100 доларів за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі