Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2011 05:00

Легковики орендують по п'ять євро за добу

Киянка 41-річна Маргарита Гуменюк зі своєю родиною на різдвяні свята їде на Львівщину. Добиратимуться орендованим легковиком. Тиждень прокату коштує 35 євро, по 5 за добу.

— "Шкоди Фабії" та "Форди Фієсти" дають дешево. Але треба оплачувати прокат за місяць чи більше наперед. Я забронювала за два місяці. Що раніше, то менше платиш. Найдешевше — 5 євро за добу. Є і від 21 євро, — розповідає Маргарита.

На сайті компанії вона заповнила анкету клієнта. Завантажила відскановані копії паспорта, ідентифікаційного коду та водійського посвідчення. Позначила, на яку дату хоче взяти авто.

— Мені вислали рахунок і реквізити. Оплату треба було внести впродовж трьох днів. Змінити дату вже не можна. Якщо не брати машину, гроші вже не повернуть. Мене попередили, що при підписанні договору на моїй кредитній картці має бути не менш як 750 євро. Доки я не поверну машину, цю суму тимчасово заблокують. Так фірма перестраховується від аварій і пошкоджень.

"Сікст" дає авто напрокат у Києві, Харкові, Одесі, Львові, Сімферополі, Дніпропетровську та Запоріжжі. Бронювати можна на термін до 12 діб. Вік водія повинен бути не менш як 21 рік, стаж водіння — понад два роки.

— Машини потримані, але в ідеальному стані. Усі малого класу, узимку на них  менший попит. Тому ми й влаштовуємо акцію. Пік прокату — літо, — каже керівник департаменту компанії "Сікст" 25-річна Тетяна Погрібняк.

Зараз ви читаєте новину «Легковики орендують по п'ять євро за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути