середа, 11 червня 2008 18:13

"Хюндай Туксон" продають на 5 тисяч дешевше

Киянин Анатолій Бабчук, 40 років, 17 квітня у фірмовому автосалоні по вул. Мічуріна, 56 замовив автівку "Хюндай Туксон". Попросив чорний колір. Вартість такої машини — 137 800 грн. У салоні сказали, що чорну треба чекати до червня.

— Я продав старе авто й одразу зміг заплатити половину суми, — каже чоловік. — 9 червня приніс решту. А в салоні мені кажуть: "У нас від сьогодні акція. Цей автомобіль на п"ять тисяч дешевший. Ми зробили перерахунок. Тепер ваше авто коштує 132 800 гривень".

"Хюндай Туксон" обіцяють незабаром привезти.

— Тепер матиму зайві п"ять тисяч на сім"ю. Приблизно таку суму ми витрачаємо в місяць на харчі, — розповідає Бабчук. — У мене два сини — зможу заплатити няні гонорар. Сьогодні половину суми витрачу на їжу, щоб холодильник був повний зо два тижні.

Акція триватиме до 31 липня 2008 року. Салон дає знижку тільки на п"ять комплектацій моделі "Хюндай Туксон". Найдешевша зі знижкою коштує 120 800 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Хюндай Туксон" продають на 5 тисяч дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі