середа, 25 лютого 2009 17:16

"Хонда Інсайт" їздить на бензині та електриці

"Хонда Інсайт" їздить на бензині та електриці

У лютому в Японії почали продавати легковик "Хонда Інсайт". П"ятидверний хетчбек обладнали 3-циліндровим бензиновим двигуном об"ємом 1,3 л, потужністю 68 к. с. Між ним та коробкою передач установили ще й електродвигун на 8 к. с. Він призначений для їзди на низьких обертах. Одночасна робота обох двигунів дозволяє зменшити витрати пального до 3,4 л на 100 км. Під час гальмування електродвигун працює як генератор струму й заряджає акумулятори. Вони слугуватимуть до 10 років.

Стандартна комплектація "інсайт" передбачає клімат-контроль, електропідіймачі вікон, систему стабілізації руху авто. Гучність аудіосистеми регулюється автоматично, залежно від швидкості руху. Дорожча комплектація має круїз-контроль, аудіоінтерфейс і систему супутникової навігації з розпізнаванням голосу.

У Японії "Хонда Інсайт" коштує від $20,7 тис. У США нову модель продаватимуть із квітня. Там вона коштуватиме від $18,5 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Хонда Інсайт" їздить на бензині та електриці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі