Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2013 14:40

Замість бальзаму для волосся використовують ефірні олійки

Замість бальзаму для волосся використовують ефірні олійки
Фото: stylecraze.com

Тернополянка Ольга Губенко, 25 років, взимку доглядає за волоссям з допомогою ефірних олій. Каже, ефект кращий, ніж від найдорожчих бальзамів та кондиціонерів.

"Я дуже довго шукала правильні засоби для свого волосся. Купувала дорогі шампуні з бальзамами, кондиціонерами і масками з тої ж серії. Але поки нанесеш два-три засоби, поки змиєш – треба купу часу витратити. А результат не завжди такий, як очікуєш. У результаті вирішила перейти на різноманітні олійки. Часу і грошей треба менше, а ефект не гірший", - розповідає дівчина.

Перед миттям голови вона наносить оливкову олію на всю довжину волосся.

"Чула, добре її і в голову втирати, бо вона насичена всіма потрібними вітамінами і мікроелементами. Але потім змити цю поживну олію з коренів волосся просто нереально. Тому невелику кількість олії наношу на всю довжину волосся десь за годину перед миттям голови. Можна навіть просто змазати нею кінчики волосся", - каже вона.

Від будь-яких бальзамів та кондиціонерів дівчина відмовилася на користь ефірних олій.

"Ефірні олійки набагато легші за оливкову, не дають жирності волоссю. Тому після миття голови я наношу кілька крапель на долоні і просто втираю у волосся. Підходять будь-які олійки, які корисні для обличчя. Наносила і композицію для сухої шкіри, і ту, що призначена для догляду за віями і повіками. Там головний компонент – олія жожоба, вона якраз і найкорисніша. Ще добре придбати мигдалеву олійку або персикових кісточок.  Перукарі кажуть, бальзами і кондиціонери обов'язкові, бо закривають лусочки на волоссі. Як на мене, ефірні олійки теж дають такий ефект. Волосся виглядає доглянутим, менше січеться та ще й легко вкладається", - радить тернополянка.

Зараз ви читаєте новину «Замість бальзаму для волосся використовують ефірні олійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути