середа, 07 серпня 2019 13:21

"Все змінюється, коли ти просто робиш" - Аніта Луценко розкрила дієвий спосіб схуднення

"Все змінюється, коли ти просто робиш" - Аніта Луценко розкрила дієвий спосіб схуднення
Аніта Луценко розповіла про мотивацію. Фото: @anitasporty

Українська фітнес-тренерка та зірка шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла про важливий аспект схуднення та тренувань - мотивацію.

Жінка розповіла про свої зайві кілограми та як вона їх позбулась.

"У мене був момент зайвої ваги і це дійсно складно. Я дійшла з 77 кг до 62 кг, і як би я правильно не харчувалась, скільки б кілометрів не пробігла, - вага стояла на 62", - поділилась зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розкрила секрети ідеального пресу

За словами Аніти, якби вона не була тренером, то точно б плюнула на безрезультатні зусилля.

"Але я не зупинилась. Я продовжувала все робити правильно. І в якийсь момент все непомітно злилося саме. Вага стала 53 кг, зазвичай я важу на 2-3 кілограми більше", - розповідала Луценко.

Фітнес-тренерка говорила, що після пологів не могла взагалі тягнутися, тіло стало дерев'яним. Про шпагат не могло бути й мови, хоч би в складочку зігнутися.

"Але все змінюється, коли ти просто робиш. Як знайти мотивацію? Просто робити. Систематично, без перерв, без панік, що не вийшло, - просто робити, а не говорити. І результат прийде 100%. Інакше не буває", - підсумувала Аніта.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ для підтягнутих сідниць. Для виконання вправи вам знадобиться лише килимок.

Зараз ви читаєте новину «"Все змінюється, коли ти просто робиш" - Аніта Луценко розкрила дієвий спосіб схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі