пʼятниця, 26 березня 2021 14:01

Вона працює: блогер приголомшив результатом кольорової дієти

Вона працює: блогер приголомшив результатом кольорової дієти
У кольоровій дієті продукти мають бути одного кольору. Фото: pixabay

В межах експерименту американський блогер Роб Рівера спробував кольорову дієту.

Сенс у тому, щоб їсти продукти лише одного кольору, розповів блогер на YouTube-каналі.

За його словами, бажано, аби їжа була натуральною, а не штучно пофарбованою. Роб Рівера обрав синю дієту. До неї він важив 63,1 кг. Крім того, він зменшив денний ліміт калорій до 1500, що є нормою для його ваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покращує травлення і бореться із застудою - корисні властивості лайма

Найбільша складність полягала у тому, щоб знайти продукти синього кольору в магазині. Блогер купував лохину, сир з пліснявою, желе, а також сухі сніданки і йогурти з лохиною. Через добу від початку експерименту він важив 62,4 кг, тобто схуд на 700 г.

Рівера стверджує, що така дієта не має ніякого наукового пояснення. Але обмеживши споживання калорій, можна скинути вагу за допомогою незвичайної і не обридлої дієти. Чоловік зазначив, що спробує на собі й інші кольорові дієти і поділиться результатами з підписниками.

Жінки часто виснажують себе дієтами у спробах схуднути. Це в більшості випадків не допомагає. Але є продукти, що позитивно впливають на обмін речовин в організмі людини.

Зараз ви читаєте новину «Вона працює: блогер приголомшив результатом кольорової дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі