четвер, 21 березня 2013 11:07

У моду повертаються капелюшки та великі квіти для волосся
9

Фото: Фото: Світлана Корженко

Капелюшки та обручі з великим квітами знову повертаються в моду. Про це кореспонденту Gazeta.ua сказала директор столичної фірми ""Версалія" Тетяна Кравченко під час виставки "Хенд Мейд" у столичному виставковому центрі на Лівобережній.

"Радянський час викинув цю естетику з моди, тривалий час жінки соромилися виходити на вулицю у капелюшках. Та зараз цей аксесуар знову повертається в моду. Жінки починають одягати капелюшки на весілля, корпоративні вечірки і для походу в театр", - сказала вона.

"Останнім часом капелюшок став аксесуаром, який має бути в гардеробі кожної модниці. Він не тільки надає образу екстравагантності, а й захищає волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища", - додала Тетяна.

Капелюшок підбирається за типом обличчя.

"Якщо воно маленьке, підійдуть капелюшки невеликих розмірів. Якщо повне, варто віддати перевагу капелюшкам з широкими полями. Колір капелюшка має гармоніювати з кольором вашого одягу", - розповіла Тетяна.

"Є жінки, яким пасують абсолютно усі моделі капелюшків. Та є і такі, яким цей аксесуар зовсім не підходить. Таким раджу звернути увагу на обручі з квітами. Вони вигідно доповнюють образ і роблять його неповторним", - додала вона.

Один капелюшок Тетяна робить за 3-5 днів.

"Використовую лише натуральний шовк, бо з ним найкраще працювати. Тканина покривається крохмалем, желатином чи полівініловим спиртом. Це роблять для того, щоб майбутній виріб тримав форму. Далі із тканиною за допомогою латунних бульок виконуються певні маніпуляції, які надають майбутньому капелюшку заданою форми. При виборі капелюшка слід пам'ятати, що вироби, на яких є крохмаль чи желатин, боятимуться вологи. В них слід ховатися від дощу і снігу. А от капелюшкам, покритим полівініловим спиртом нічого не страшно", - поділилася дівчина.

Обручі з квітами коштують від 200 грн, ціни на капелюшки починаються від 500 грн.

"Усе залежить від наповнення. Якщо капелюшок оздоблений бісерною вишивкою, камінням чи пір'їнами, ціна буде вищою", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «У моду повертаються капелюшки та великі квіти для волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі