вівторок, 22 січня 2013 14:25

У кожен шматок паперового торту вкладають подарунки та побажання
12

Фото: Фото надані Мирославою Целюх

Львів'янка Мирослава Целюх для найкращих друзів подарунки робить власноруч.

"Куплена річ ніколи не принесе стільки задоволення, як та, над якою працювали і робили з любов'ю", - каже дівчина.

На день народження подруги Мирослава зробила паперовий торт із сюрпризом. Ідею запозичила на сайті хенд-мейду в інтернеті. У магазині канцтоварів купила папір — два великі коричневі ватмани за 24 гривні, двосторонній скотч, суперклей, два метра прозорої коричневої стрічки. У магазині кави — 50 грам зернят кави. Для наповнення торту використовувала цукерки, шоколадки, сувеніри та дрібнички.

Торт складається із 12 шматків. Кожен Мирослава малювала і вирізала за допомогою трафарету. Ескізи знайшла і роздрукувала з інтернету. Потім їх складала та склеювала. Кожен шматок прикрасила стрічками та приклеїла зернятка кави.

"Довго думала, як "начиняти" торт. Придумала, записала і роздрукувала 12 побажань, підготувала маленькі подаруночки, які б відповідали кожному. Наприклад, до мармеладних сердечок і жуйки "Love is..." вклала побажання "Люблячих сердечок поруч". До декоративної пташечки, які чіпляють на вазони - "Добрих звісток". Разом із різнокольоровими олівцями побажала яскравих вражень, із мушлею — класного відпочинку, із кавою — бадьорості духу. Зубочистками зв'язала малесенький шалик, до якого прикріпила надпис "Тепла". Дуже цікаво було спостерігати, як розгортає іменинниця кожен шматок торту, дивиться сюрпризи. Подруга була шалено задоволена. Перший подарунковий торт робила кілька днів, бо потрібно було вигадувати, переробляти. Зараз знадобилося б кілька годин", - каже Мирослава.

Подібні торти можна замовити через групи хенд-мейду у соціальних мережах. Без подаруночків усередині його зроблять за 70-80 гривень. Згодом у торту можна зберігати різні дрібні прикраси або упаковувати маленькі подарунки.

 

Зараз ви читаєте новину «У кожен шматок паперового торту вкладають подарунки та побажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі