понеділок, 19 грудня 2022 03:40

Трендовий манікюр на Новий рік. Три варіанти для розкішного образу
3

Нейлексперти не радять обирати надмірно яскраві відтінки та кричущі дизайни, адже це вважається антитрендами.

Однак не треба відмовлятися від святкового новорічного манікюру. Якщо для класичні сніжинки на нігтях і зображення Санти – банальність, то ця добірка може вам сподобатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запаморочливі тренди. П'ять стрижок, які точно захочеться повторити

Одним з розкішних варіантів дизайну є хромований манікюр у сріблі та золоті. Можна створити святковий френч, поєднуючи ці два кольори, пропонує зіркова нейлмайстриня Бетіна Ґолдштейн. Такий дизайн стане ідеальним доповненням новорічного аутфіту, пише НВ.

Нюдові нігті з nail-інкрустацією також стануть вдалим варіантом. Стрази, перли, синджу й інші прикраси для нігтів у поєднанні з нюдовими відтінками допоможуть створити wow-ефект.

Гарячим трендом є френч-ілюзія. Такий манікюр підійде як для святкування, так і для повсякденності.

Одним з розкішних варіантів дизайну є хромований манікюр у сріблі та золоті
Фото: instagram.com/betina_goldstein
Нюдові нігті з nail-інкрустацією також стануть вдалим варіантом
Гарячим трендом є френч-ілюзія

Одним з найпопулярніших нейлдизайнів вважають класичний червоний. Багато хто обирає саме його завдяки жіночному й елегантному вигляду на нігтях. Та іноді хочеться урізноманітнити відтінки.

Стильною заміною може бути цегляний. Цей колір, який між червоним і коричневим, затишний і вдало підходить для холодної пори року. Найкраще підходить до м'яких форм – овалу чи квадрату. Відтінок має стильний вигляд і на коротких, і на довгих нігтях.

Зараз ви читаєте новину «Трендовий манікюр на Новий рік. Три варіанти для розкішного образу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі