пʼятниця, 07 травня 2021 23:46

Свята закінчились - як повернути організм в норму після застіль

Свята закінчились - як повернути організм в норму після застіль
Розвантажувальні дні та фізичні вправи після тривалого переїдання не надто корисні. Фото: pixabay

Під час свят та багатьох вихідних можна із легкістю набрати зайві кілограми.

Тому до звичного життя треба повертатися обережно, пише wonderzine.

За словами експертів, розвантажувальні дні та фізичні вправи після тривалого переїдання не надто корисні. Для організму це стрес, як і надмірне вживання їжі та алкогольних напоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила, як позбутися жиру на ногах

Варто правильно розподілити свій раціон: легкий корисний сніданок, обід зі складними вуглеводами і білком, овочі і вечеря, яка не має бути надто ситною.

Якщо наступного дня після застілля качати прес, чи робити інші вправи, то це призведе до порушення травлення та навантажить серцево-судинну систему. Кращий варіант - дихальні вправи та прогулянки на свіжому повітрі.

Якщо людина не може контролювати, скільки їжі вона їсть і починає то переїдати, то голодувати, то треба звернутися до спеціаліста.

Людей із надмірною вагою не варто називати ледащими. Ледарювання іноді допомагає жити із задоволенням. Лінощі – це правильний механізм, який захищає від непотрібних дій. Такий стан з`являється, коли в людини немає чіткої мети чи вона не знає, як діяти, щоб її досягнути. Найчастіше лінь виникає, коли ми не віримо у власний успіх.



Зараз ви читаєте новину «Свята закінчились - як повернути організм в норму після застіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі