субота, 19 червня 2021 23:46

Розповіли правдиві факти про лупу

Розповіли правдиві факти про лупу
Позбутись лупи неможливо тільки одним шампунем. Фото: pixabay

Лупа є ознакою порушених процесів в організмі.

Один із них - процес ділення тканин, пише rz.com.ua.

Серед інших причин її виникнення - грибок, порушення роботи сальних залоз, дерматологічне захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити волосся від пошкоджень за щоденного вкладання

Судячи з цих причин, лупа рідко з'являється через неправильний косметичний догляд. Трихологи рекомендують мити голову раз на три дні і обов'язково використовувати при цьому лікувальні, більш щадні шампуні, що не вимивають захисний шар шкіри і не порушують роботу сальних залоз.

Якщо волосся жирніє кожного дня, то це може бути через гастроентерологічні захворювання або гормональні порушення. Якщо їх вирішити, то проблема зникне сама по собі.

Водночас, позбутись лупи неможливо тільки одним шампунем. Необхідне також комплексне лікування, яке передбачає прийом вітамінів, амінокислот і ліків.

Якщо вчасно не почати займатися лікувальною терапією, лупа може утворити щільну кірку на шкірі, що порушить процес харчування волосяних фолікулів. Це загрожує випаданням волосся.

Щоб відростити довге волосся, багато дівчат п'ють добавки, купують дорогі шампуні та маски. Отримати гарні коси можна насправді просто і безкоштовно, роблячи масаж шкіри голови.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли правдиві факти про лупу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі