понеділок, 10 червня 2019 11:49

Провокує рак: дієтолог розповіла несподівані факти про цукор

Провокує рак: дієтолог розповіла несподівані факти про цукор
Олена Кален розповіла, як цукор може вплинути на здоров'я. Фото: elenakalen

Дієтолог Олена Кален розповіла, як вживання великої кількості цукру може негативно вплинути на самопочуття та зовнішність.

Жінка поділилась чому необхідно зменшити кількість цукру в раціоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомі ТОП-6 міфів про схуднення

1. Збільшення ваги. Невеликий солодкий перекус не приносить почуття насичення. Коли цукор надходить до крові, відбувається різкий підйом інсуліну. Це провокує відкладення жиру.

2. Ріст ракових пухлин. Цукор підживлює всі клітини в тілі, ракові в тому числі. Для їх поділу необхідно багато енергії, а надлишок глюкози з цукру є її джерелом.

3. Виснаження організму. Високий рівень глюкози в крові стимулює постійну роботу клітин. Вони виснажуються, і людина може відчувати постійну втому, коли потрібна активність і бадьорість.

4. Ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Постійне вживання цукру негативно впливає на роботу мозку і знижує когнітивні здібності. Було виявлено, що у людей з високим вмістом цукру швидше розвивається стареча деменція (слабоумство).

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЕЛЕНА КАЛЕН ПОХУДЕНИЕ БЕЗ ДИЕТ (@elenakalen)

Зараз ви читаєте новину «Провокує рак: дієтолог розповіла несподівані факти про цукор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі