четвер, 01 квітня 2021 18:23

"Приходять жінки, щоб навести красу перед святами" - українка робить макіяж ногами
3

Віра Омельчук зробила макіяж ногами і встановила рекорд
Фото: надала Віра Омельчук
Віра Омельчук зробила макіяж ногами і встановила рекорд
Віра Омельчук зробила макіяж ногами і встановила рекорд

Візажистка 39-річна Віра Омельчук з села Залісці на Тернопільщині зробила макіяж без допомоги рук за 12 хв. 48 с. Тим самим встановила рекорд України – "Мінімальний час нанесення макіяжу ногами". Досягнення зафіксували під час ефіру токшоу "Стосується кожного".

"Коли мене запросили на зйомки передачі, я не знала, що встановлюватиму рекорд. Про це сказали перед самим ефіром. Щоправда, я з собою взяла косметику, а в студії мені дали інструмент", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Віра Омельчук. Вона народилася без рук, змалку все вчилася робити ногами.

"Я наймолодша, 5-та дитина в сім'ї. Рідні мене завжди підтримують, з дитинства маю багато друзів. Дивлячись на них, переймаю різне ремесло. Ще малою від мами і сестри навчилась вишивати хрестиком. Тепер маю гарні рушники, серветки, подушки. Коли працювала консультанткою у фірмі "Оріфлейм" зацікавилась макіяжем, щоб передусім самій гарно виглядати. Кілька разів їздила на навчання в Київ, потім опановувала секрети мейкапу через інтернет. Спершу практикувалась на своїх подругах. А зараз до мене приходять жінки, щоб навести красу перед святами, весіллями, випускними вечорами. За макіяж беру 100 гривень, бо косметика дорога. За часом кожен вид мейкапу різниться. Якщо це вечірній макіяж і треба намалювати стрілки, то роблю його 30-40 хвилин. Головне, що результат моїм клієнтам подобається. Також навчилась робити корекцію і фарбування брів. За таку послугу мені платять 50 гривень", - поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець за 5 с. назвав рекордну кількість цифр числа Пі

Віра Омельченко має 2 дітей – 9-річну Евеліну й Арсенія, 6 років. З чоловіком розлучена. Разом з ними в будинку живе мати Віри.

"Крім курей і порося, не тримаємо господарки. Як тато був живий, то мали коня й корову. Біля хати обробляємо 20 сотих городу, бо треба і самим жити, і дітей годувати. Саджаємо переважно картоплю і грядки. Взимку топимо дровами, бо в селі газу немає. Мої сестри живуть недалеко від нас, тому часто допомагають", - додала жінка.

Віра Омельченко має 1-шу групу інвалідності, отримує 4700 грн пенсії.

27-річна Мая Берідзе із Сєвєродонецька на Луганщині має вроджену дисплазію обох тазостегнових суглобів. Перенесла 16 операцій. У дівчини нещодавно діагностували останню стадію коксартрозу - остеоартроз обох тазостегнових суглобів. Це захворювання призводить до руйнування тазостегнового суглоба. На операцію бракує €30 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Приходять жінки, щоб навести красу перед святами" - українка робить макіяж ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі